Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

SREĆNI DANI


Sugestije za nedelju:
21.09.2015. – 27.09.2015.

 

OVAN
Sposobnost blic procene ili mogućnost da se brzo izvede efikasna akcija donosi uspeh. Potrudite se da nametnete svoj stil igre ostalim takmičarima, kako biste ostvarili neki vid premije ili dobitak: 21, 23. i 25. septembra. U određenim situacijama važno je da izbegavate direktan uticaj crno-crvene boje 22. i 24. septembra.

 

BIK
Dobro procenite svoj ulog: 22, 24. i 26. septembra. Ponekad treba odstupiti od poznatih pravila igre i primeniti neku novu strategiju koja donosi ekstra rezultate. Možete da računate na pozitivan uticaj ili na kombinaciju parnih brojeva. Nemojte dozvoliti da Vas neko od suigrača navede na pogrešan izbor 21. i 23. septembra.

 

BLIZANCI
Umete da realizujete dobru priliku i pod lošim takmičarskim okolnostima. Samo pravilna procena mogućnosti uz dobro osmišljenu akciju uvećava šansu za uspehom ili ekstra dobitkom: 21, 22. i 25. septembra. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Device, Blizanaca ili Strelca 24. i 26. septembra.

 

RAK
Delujete veoma odlučno i imate visoke zahteve. U odlučujućim situacijama treba da se oslanjate na svoj takmičarski impuls: 22, 24. i 26. septembra. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje crvene boje. Ukoliko se nalazite u zoni visokog rizika, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« 23. i 25. septembra.

 

LAV
Nalazite se u sjajnoj formi, proverite svoje takmičarske sposobnosti na delu: 24, 25. i 27. septembra. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje nekih neparnih brojeva. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u visoko rizičnim situacijama koje iznenada ili lako izmiču Vašoj kontroli 22. i 26. septembra.

 

DEVICA
Sled događaja navodi na ubrzani stil i odlučne poteze, naročito u završnoj fazi igre. Proverite svoju sreću: 22, 24. i 26. septembra. Možete da računate na pozitivane uticaje bele boje. Potrebno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače 25. i 27. septembra.

 

VAGA
Potrebno je preuzmete veću inicijativu u zavisnosti od izazova ili prilika koje Vam se nude, faktor sreće je na Vašoj strani. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: 21, 23. i 27. septembra. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na sve ostale suigrače 22. i 24. septembra.

 

ŠKORPIJA
Umete da predosetite pravi trenutak za uspešnu akciju i da napravite sjajnu kalkulaciju. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu koja garantuje grand dobitak: 22, 24. i 26. septembra. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti izbegavajte pojačane rivalske odnose 23. i 27. septembra.

 

STRELAC
Prednost dajete situacijama koje deluju jednostavno i obećavaju glavnu premiju. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 09, 18, 27, 36, 45, 50, 63. i 77. Vaši srećni dani su: 21, 25. i 27. septembra. Izbegavajte zaoštrene rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju 22. i 26. septembra.

 

JARAC
Poželjno je da sledite svoj hazarderski impuls, posebno u situacijama koje deluju kao vrhunski izazov. Sve je moguće, ako se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: 22, 24. i 26. septembra. Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika 21. i 25. septembra.

 

VODOLIJA
Nalazite se u promenljivoj formi i pokušavate da zadržite dobru poziciju. Možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve: 23, 25. i 27. septembra. Sačuvajte dodatnu meru opreza i posebno izbegavajte zonu visokog rizika 24. i 26. septembra.

 

RIBE
Ponekad se sve okolnosti poklapaju u skladu sa početnim procenama i takmičarskim raspoloženjem. Nalazite se pod jačim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: 22, 24. i 26. septembra. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor 21. i 27. septembra.


Podeli sa prijateljima