Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

KNJIGA UTISAKA


Kritike, žalbe, primedbe, pohvale, pozdrave, bilo šta vezano za sajt i tekstove..kao i svoje utiske o sajtu i da li ste se pronašli u nekom tekstu slobodno napišite, citirajte…Veliki pozdrav!

Dodaj novi upis
(134)
<
Upisao /la: PERICA DJOKICA
22.01.2010 11:55:18

MNOGO MI SE SVIDJA SAJT...FENOMENALAN JE,SVAKA VAM ČAST...:)


Upisao /la: ivana
17.01.2010 06:37:35

sajt je fenomenalno otkrice..samo nastavite..kisses and hugs

Upisao /la: megi
10.01.2010 10:28:54

vrlo izrazena intuicija kod riba,cak i snovi koji nesto predvidjaju...povuceni u svoj svet ali kad treba stati za svoje najblize-neverovatno jaki.

Upisao /la: Gia
26.12.2009 15:01:16

Citiram deo teksta iz Ljubavni Profil Bik: Covek (Bik) objasnjava prijatelju glavni razlog svog nedavnog ljubavnog brodoloma: „Znas, cim sam shvatio da Ona intenzivno razmislja o drugom muskarcu, tu je bio kraj svega. Pri tome, jos samo da je pomislila da me prevari, to bi bio „pokolj“, a tek da me je stvarno prevarila – onda bi bio „kraj sveta“, bar za nju“!

Dakle, vazne osobine koje odslikavaju njihov psiholoski profil su: naglasena emotivnost, ali i ljubomora, kao i posesivnost koju uvek izrazavaju – kada im neko ili nesto „pripada“. Ukoliko je rec o tipicnom predstavniku ovog znaka, savrseno Vam mora biti jasno da kod Bikova nema tolerancije na temu koketiranja ili emotivne i seksualne slobode. Znaci, nemojte se „igrati vatrom“ i nemojte ciniti nesto sto ce Vam biti zabranjeno cak i u mislima!

Wooooooooow, nismo baš toliko opasni :-)
Ali ima istine u tome ... ;)

<

 Vase ime *
 Email
 Vebsajt
 Tekst *
* Obavezna poljaPodeli sa prijateljima