Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

GODIŠNJI


Godišnji horoskop za znak:
Ovan

 

Za Vas je 2015. godina period sjajnih mogućnosti, najlepših radosti i sreće. Možete da ponavljate svoju omiljenu parolu, uvek kada ima sreće, toj sreći zaista i ne mora da ima kraja. Napokon ćete moći i da uživate punim plućima u raznim situacijama koje će Vas pratiti u poslovnom i privatnom životu. Budući da će vas pratiti i niz srećnih okolnosti, slobodno se oslonite na svoje visoke ambicije i vizije u svakom segmentu.

 

Ljubav:
Povoljni planetarni aspekti naglašavaju i veliki šarm koji će vas pratiti, tako da ćete često delovati neodoljivo na svoju okolinu. Početkom godine ćete prolaziti kroz različite faze emotivnih želja i raspoloženja, ali i to će Vam dati posebnu čar u ulogama koje imate u svom drušvenom i ljubavnom životu. Porudite se uživate uz one koje volite početkom godine i u perodu tokom februra meseca. Događaji koji će u potpunosti zaokupiti Vašu emotivnu pažnju i koji će vam izuzetno prijati, pratiće Vas tokom aprila i juna meseca. U skladu sa svojim emotivnim statusom priuštite sebi nešto zaista nesvakidašnje ili sve što će ulepšati Vaš ljubavni odnos i porodični život, tokom avgusta, oktobra i decembra meseca. Od 05. decembra Vas očekuje splet srećnih okolnosti ili skoro idealan period za donošenjem nekih novih i važnih odluka o svom ljubavnom ili partnerskom odnosu, kao i o svom porodičnom životu.

 

Posao i finansije:
Već početkom godine Vas očekuju neki zanimljivi kontakti i susreti koji obećavaju uspeh i dobre rezultate. Obratite pažnju na period od 09. februara kada ćete ostvariti izuzetne ciljeve na koje ćete biti veoma ponosni. Ako se bavite nekim zanimanjem u domenu javnih poslova, komunikacija, medija, sportom ili pružanjem usluga očekuju Vas uspešni rezultati u periodu od aprila, sredinom, kao i u drugoj polovini godine. Povoljan period da proširite svoj poslovni uticaj ili da nadgradite statusni položaj, očekuje Vas u periodu od 13. septembra i tokom oktobra meseca. Vaša dobitna kombinacija predstavlja idealan spoj najrazličitijih poslovnih interesa i ličnog zadovoljstva.

 

Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi, ali potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom i zdravstvenom stanju. Zbog povremenih psiholoških pritisaka ili nekih stresnih situacija moguće su prolazne glavobolje, nervoze, stomačne tegobe, promene sa pritiskom ili problemi sa varenjem. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu krajem januara, i zatim od 19. marta do 03. maja.

 

Sugestija:
Pred Vama su novi izazovi koji predstavljaju put ka velikom uspehu i sreći. Svaki trag uspeha koji ćete ostvariti u periodu tokom naredne godine će ojačati Vašu ukupnu poziciju. Sreća je i kada postoje dobre mogućnosti izbora, kao posebna prilika da se ostvarite u ličnom i poslovnom životu. Planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost i strpljenje, da pravilno balansirate između onoga što je moguće ili nemoguće. Pozitivan uticaj Urana, i posebno Jupitera protežiraju Vaš poslovni uspeh, ali najveći izazov možete da osetite kroz ličnu i ljubavnu sreću uz partnerstvo.

Godišnji horoskop za znak:
Bik

 

Vaše ZVEZDANO najavljuje niz promena i novih događaja koji Vas očekuju već početkom 2015. godine. Zanimljivi događaji koji će Vas pratiti tokom godine predstavljaju sjajan period za brojnim kontaktima, perspektivnim ugovaranjem i udruživanjem u različitim oblastima. Nemojte propustiti nove prilike u kojima ćete moći da poboljšate svoje partnerske pozicije. Spremni ste da prihvatite sve pozitivne uticaje kako biste nastavili sa sprovođenjem važnih odluka u svom poslovnom okruženju, ali i u privatnom životu.

 

Ljubav:
U narednom periodu mnogi od Vas će osetiti potrebu za emotivnim zbližavanjem ili za izuzetno lepim ostvarenjima u ljubavnom odnosu. Važno je da verujete u svoja osećanja i u osobu koja Vam je privržena. Momenti novih radosti će Vas pratiti tokom januara i marta meseca. Očekuju Vas neki prijatni događaji koji će ulapšati Vaš društveni, ljubavni ili porodični život posebno u periodu od 14. aprila i tokom maja meseca. Potrudite se da uskladite svoje raznovrsne emotivne želje i potrebe sa Vama dragim osobama, posebno sredinom i u drugoj polovini godine. U nizu srećnih dešavanja, postoji i osoba koja će Vas fascinirati svojom pažnjom i izuzetnim manirima, posebno u periodu krajem avgusta i tokom septembra meseca. U skladu sa svojim emotivnim statusom imaćete skoro idelnu priliku da donesete neke nove ili važne odluke o uređenju zajedničkog života u periodu tokom oktobra i krajem godine.

 

Posao i finansije:
Ispuniće Vas kreativno raspoloženje i bićete spremni da prihvatite neke pozitivne uticaje kako biste nastavili sa sprovođenjem važnih odluka u svom poslovnom okruženju, ali i u privatnom životu. Potrudite se da uz sebe uvek imate provereni tim saradnika ili osobe na koje možete da se oslonite. Niz veoma uspešnih rezultata vam predstoji u periodu krajem januara, tokom februara i marta meseca. Dobre mogućnosti da ostvarite zapaženi uspeh i posebne rezultate imaćete posebno u periodu od 07. do 23. maja i sredinom godine. Obratite pažnju na neke posebne uslove ili privilegije koje će Vas pratiti kroz nove oblike ulaganja ili uvećavanja finansijskih i imovinskih mogućnosti u drugoj polovini i krajem godine.

 

Zdravlje:
Stresne situacije kroz koje prolazite mogu imati uticaj na Vaše psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole kako biste poboljšali svoj imunitet. Moguće su povremene stomačne smetnje ili pojačana nervoza. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 03. do 11. februara, i od 27. oktobra do 12. novembra.

 

Sugestija:
Postoje određeni periodi oscilacija ili izazova koji će na Vas delovati vrlo poučno. Sačuvajte veru u sebe kako biste ostvarili prave životne vrednosti uz one koje volite. Učinite sve što je moguće da se maksimalno angažujete kroz zajedničke investicije, materijalne ili imovinske aspekte. Koliko god se lično usavršavali, važno je da negujete svest o zajednici ili parnerskim odnosima, jer uvek je sve zajedničko i sve predstavlja odraz najpšeg ostvarenja i zajedničke sreće.

Godišnji horoskop za znak:
Blizanci

 

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2015. godine, najavljuje seriju uspešnih i veoma zanimljivih događaja kroz nove izazove i dokazivanje. Zahvaljujući srećnim okolnostima i želji da afirmišete svoje ideje o lepšoj ili uspešnijoj strani života u narednom periodu očekuju Vas i različiti pozitivni događaji. Potrudite se da pravilno usmeravate svu svoju kreativnu energiju kako biste uz mnoga zadovoljstva koja će Vas pratiti u društvenom životu i ljubavnim odnosima, učinili i nešto čime ćete potvrditi svoj poslovni status. Vaš stil izražavanja i šarm koji posedujete čine Vas veoma omiljenom osobom, ali povremeno ćete morati da dokazujete i neke druge kvalitete koje imate kako biste održali dobre saradničke ili partnerske odnose.

 

Ljubav:
Ako početkom godine osetite neke emotivne oscilacije u raspoloženju detaljnije prispitajte svoj odnos sa partnerom, ali nemojte zaboraviti da se sve srećne uvek odluke zasnivaju na zajedničkim dogovorima i harmoničnim odnosima. Bez obzira na neke dileme ili oklonosti u kojima se nalazite, kada ste emotivno inspirisani uvek postoji dobar izlaz i srećan epilog. Važno je da sa neskrivenim optimizmom i uz osmeh ispratiti neke od važnih događaja u periodu u drugoj polovini februara i tokom marta meseca. Ispuniće Vas novi emotivni zanos i potreba da sačuvate svoju intimnu sreću u periodu tokom aprila, maja i juna meseca. Veoma prijatni događaji koji će na poseban način obeležiti Vaš društveni, ljubavni ili porodični život očekuju Vas tokom avgusta, i naročito u periodu od oktobra meseca do kraja godine. Uživajte u nekim neobičnim situacijama, lepim ispunjenjima ili u raznim životnim privilegijama na koje ćete biti veoma ponosni krajem godine.

 

Posao i finansije:
Važno je da uvek pravilno usmeravate svu svoju kreativnu energiju kako biste ostvarili zapažene rezultate u dogovoru sa svojim saradnicima i prijateljima. Obratite pažnju na mogućnosti koje ćete imati već početkom godine, naročito krajem janura, kao i u periodu tokom februara i marta meseca. Potrudite se da usvojite neka nova saznanja, da proširite svoje kontakte u više pravaca ili da udružite različite poslovne i privatne interese u periodu sredinom godine. Pratiće Vas izuzetna naklonost okoline, novi odjek uspeha, šira afirmacija ili napredovanje na poslovnoj i statusnoj lestvici u periodu od oktobra do kraja godine. Očekuje Vas značajno napredovanje ili posebna priznanja i negrade u poslovima iz domena medija, umetnosti, zabave, mode, komunikacija i turizma.

 

Zdravlje:
Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na Vašu unutrašnju ravnotežu i organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguće su prolazne glavobolje, povremeni pad imuniteta, ili mentalna osetljivost. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 04. do 19. aprila, od 13. do 28. jula, i krajem decembra meseca.

 

Sugestija:
Vama 2015. godina donosi obilje najraličitijih ili skoro idelnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Prisustvo Saturna u Vašem sedmom polju podstiče u Vama stvaralački impuls, jača volju i energiju dokazivanja i ambicioznog previranja. Na sreću Jupiter Vas protežira u različitim pravcima, ali ljubav stvara ona najlepša čuda. Slobodno prihvatite različite izazovne mogućnosti i uživajte lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života.

Godišnji horoskop za znak:
Rak

 

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2015. godine, najavljuje niz događaja koji donose novi i veliki uspon na svim životnim poljima. U periodu koji je pred Vama moraćete da se dokazujete u različitim situacijama i ponekad pod nešto težim uslovima, nego mnogi iz Vašeg poslovnog ili privatnog okruženja. Ali za Vas svaki izazov ima smisla, posebno kada ste motivisani za uspeh koji obećava posebne privilegije ili zajednički dobitak. Neko će Vas zaintrigirati sa zanimljivim idejama u kojima ćete prepoznati svoju šansu za novim uspehom. Važno je da već početkom godine precizno odredite sve svoje ciljeve i da se dogovarate sa partnerom, prijateljima ili saradnicima, kako biste delovali dovoljno uspešno i efikasno na više strana.

 

Ljubav:
Uvek je veličanstven i najlepši samo – “dodir ljubavi”, te u ljubavnom životu možete da se prepustite svojim osećanjima, željama i strastima tokom januara meseca, ali zato nemojte donositi neke važne odluke u periodu od 02. do 17. februara. Sreća čarobna i beskrajna, samo ako je delite sa nekim. U skladu sa svojim potrebama da usrećite sve koje volite i svet oko sebe, učinite sve što je u Vašoj moći da uskadite i svoj odnos sa partnerom već u periodu tokom januara meseca. Podrška koju imate u svojoj porodici, među prijateljima ili uz blisku osobu predstavlja izvor svih radosti koje će Vas pratiti u narednom periodu. Uživajte uz drage osobe krajem februara i tokom marta meseca. Topli i harmonični odnosi će Vas pratiti sredinom godine i naročito u periodu od 11. avgusta i tokom septembra meseca. Onda kada se nalazite u društvu bliskih osoba sve može da se promeni i rešava na najbolji način. Novi događaji koji će Vas ispuniti velikim emotivnim zanosom vam predstoje u novembru mesecu. Osetićete potrebu da donesete neke nove i važne odluke o svom ljubavnom ili bračnom životu, tokom novembra meseca i krajem godine.

 

Posao i finansije:
Već početkom godine pratiće Vas razni izazovi, ali i splet srećnih okolnosti u kojima ćete zahvaljujući velikoj upornosti ostvariti svoje velike ciljeve ili neke lepe snove o kojima ste duže maštali. Nemojte zaboraviti da svaki izazov predstavlja važan korak ka sreći ili ka uspehu. Očekuju Vas pozitivni rezultati i napredovanje u periodu krajem januara, zatim od 14. februara do 28. marta. Potrudite se da podstičete sve poslovne kontakte u više pravaca i prihvatite priliku za ličnim usavršavanjem tokom maja meseca. Sredinom godine ćete imati sjajnu priliku da uvećate svoje prihode i imovinske aspekte. Posebno zadovoljstvo je kada možete da objedinite lepe i korisne aspekte, tako da će Vam imponovati mogućnosti koje će Vas pratiti u drugoj polovini godine. Značajniji uspeh Vas očekuje u polju edukacija ili u nekim javnim poslovima, kao i u aktivnostima iz oblasti medicine, ekonomije, trgovine, komunikacija, medija ili kroz razne oblike investiranja.

 

Zdravlje:
Moguće je da će Vaše zdravstvene tegobe najčešće biti prouzrokavane dodatnim psihološkim stresom ili velikim pritiskom, kojim ćete biti izloženi zbog svoje karijere i interpersonalnih veza ili odnosa. Povremene glavobolje, pad imuniteta, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previše forsirate svoj organizam na veliki napor. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 11. aprila do 05. maja, zatim od 23. septembra od 03. okobbra, kao i sredinom decembra meseca.

 

Sugestija:
Za Vas 2015. godina simbolizuje Vašu sreću i blagostanje. Pozitivni aspekti koje primate od Jupitera uz povoljan uticaj Venere, u dužem vremenskom periodu deluju vrlo podsticajno, pred Vama su nove stvaralačka faze i sjajne mogućnosti koje ne treba propustiti. Važno je da sačuvate pozitivan impuls kao svoju glavnu orijentaciju – osetićete velike promene na svim životnim poljima. Zlatni rezultati, uspeh ili ljubavna ostvarenja tokom naredne godine predstavljaju Vašu osnovu orijetnaciju. U skladu sa svojom prirodom potrudite se da doživite neke čarobne trenutke zbog kojih život ima onaj pravi ili najlepši smisao.

Godišnji horoskop za znak:
Lav

 

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2015. godine, najavljuje »zlatne plodove« i sreću na svim životnim poljima. Pred Vama je godina uspona i afrimacije, ali Vaš uspeh najčešće prizilazi iz sposobnosti da oko sebe okupljate i odgovarajući tim saradnika ili partnera. Bez obzira na Vašu potrebu za isticanjem ličnih sposobnosti i kvaliteta koje posedujete, moraćete da obratite pažnju na razvijanje kolektivne svesti i više da se angažujete kroz partnerske aktivnosti. Dovoljno ste mudri da u sebi pravilno izbalansirate svest o individualnom uspehu i zajedničim vrednostima. Na sreću okolna će umeti da ceni i vrednuje sve Vaše zasluge i da Vas bogato nagrađuje, tako da Vas očekuju kontinuirani usponi na profesionalnoj i statusnoj lestvici.

 

Ljubav:
Sledite svoja osećanja ili sve što ima ljubavni predznak, jer sve što je dobro možete učiniti i boljim u svom emotivnom i porodičnom životu. Početkom godine obratite pažnju na razne kontakte koje ćete imati i nemojte sebi uskratiti zadovoljstvo. U skladu sa svojim emotivnim statusom uživaćete u ljubavnoj ili porodičnoj harmoniji, naročito krajem januara, i u periodu tokom februara i marta meseca. Predstoje Vam i neka nova dešavanja koja će na poseban način ulepšati Vaš društveni ili ljubavni život u periodu tokom aprila, juna i avgusta meseca. Uz obilje prijatnosti uverićete se da je život ponekad ispunjen čudesnim iznenađenjima ili da je skoro sve moguće ostvariti uz ljubavnog partnera i uz Vama drage osobe, posebno u periodu od 08. oktobra meseca do kraja godine. Mnogi pripradnici Vašeg znaka sada imaju skoro idelanu priliku da investiraju u nekretnine, zatim u privatnini biznis ili da uvećaju svoju imovinsku kartu, posebno u periodu od avgusta meseca.

 

Posao i finansije:
U skladu sa svojim temperamentom imaćete priliku da pokrećete inicijativu u različitim oblastima na način koji će vam omogućiti privilegovani položaj ili posebno mesto i poziciju u okruženju. Vođeni velikim ambicijama tražićete nove mogućnosti da se afimišete pred saradnicima, ali i u širim krugovima javnosti ili u nekim za Vas potpuno novim oblastima. Predstoje Vam sjajne poslovne prilike u periodu od 19. januara, kao i neki uspešni rezultati tokom februara, aprila i maja meseca. Važno je da se angažujete oko svojih visokih ciljeva, naročito ako se bavite poslovima u domenu javnih službi, politike, medija, edukacije i u nekim sportskim ili umetničkim aktivnostima, očekuje Vas izuzetan uspeh ili posebna priznanja u drugoj polovini godine. Planirajte brojna putovanja koja će Vas oplemeniti i koja će Vam doneti neka nezaboravna iskustva krajem godine.

 

Zdravlje:
Poželjno je da se pravilno zaštitite od mnogih stresnih situacija, kao i od različitih virusa, infekcija ili prehlada. Naglašeni aspekti sa Uranom doneće Vam dodatnu energiju, ali i povremene iritacije koje mogu da se odraze kroz promenljiva stanja psiho-fizičke ravnoteže. Generalno osetljivija Vam je leva strana tela. Izbegavajte preterano iscrpljivanje i situacije koje negativno utiču na Vašu unutrašnju ravnotežu, budite pažljiviji u kominikacijama, saobraćaju i razmislite o zdravijem načinu ishrane u periodu od 12. maja do 02. juna, i od 24. oktobra do 05. novembra.

 

Sugestija:
U novoj 2015. godini Vaš znak ima i posebnu astrološku privilegiju. Jupiter – planeta »velike sreće«, boravi u Vašem sazvežđu o donosi pozitivan uticaj, izvesnu privilegiju i »zlatne plodove« onda kada Vam je to najpotrebnije. Što više budete tražili ili očekivali, više ćete i dobijati. Planete su Vam naklonjene i podstiču Vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima, ali partnerstvo i udruživanje je Vaša »dobitna kombinacija«. Važno je da imate dobro osmišljene planove i jasne ciljeve. Uz veliku podršku Jupitera i povoljne aspekte drugih planeta, sreća je na Vašoj strani – uživajte svim srcem i u svim životnim radostima koje će Vas pratiti. Očekuje Vas iznenadni uspon u karijeri i novi srećni dogadjaji u Vašem ljubavnom ili porodičnom životu.

Godišnji horoskop za znak:
Devica

 

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2015. godine, najavljuje novi uspeh i neizmernu sreću u najvažnijim životnim oblastima. Slobodno možete zadovoljno da se osmehujete, jer događaji početkom godine donose niz dobih prilika u kojima ćete moći da potvrdite sve svoje sposobnosti. Očekuje Vas talas uspeha u profesionalnom smislu i posebno zadovoljstvo u najrazličitijim situacijama iz privatnog života. Ponekad sve može da se poboljša i unapredi, te nemojte oklevati pred različitim izazovima bez obzira na Vaše dosadašnje iskustvo. Godina koja je pred Vama predstavlja sjajan period da se usavršavate u najširem smislu, a nova duhovna saznanja ili praktično iskustvo će Vas dalje voditi ka velikom uspehu. Spoj praktične pameti i emotivnog sluha za sve one koji su Vam dragi učiniće Vas omiljenom osobom.

 

Ljubav:
Skladan odnos sa partnerom je uvek najvažniji, uzajamno razumevanje i podrška će Vas uveriti da je sve moguće rešiti. Sačuvajte samopouzdanje i veru u zajedništvo, jer sve može da poboljša i unapredi kada to zaista želite. Događaji koji će uticati na Vaše pozitivno raspoloženje i neke nove planove očekuju Vas u periodu od 07. januara, zatim tokom marta i maja meseca. Ako osetite potrebu da uredite svoj ljubavni ili porodični život na drugačiji način, onda Vam predstoji period ozbiljnijeg ličnog prispitivanja tokom juna i avgusta meseca. Učinite sve što je potrebno da uskladite zajedničke misli i osećanja sa dragom osobom u periodu tokom septembra i novembra meseca. Odluke koje ćete zajednički doneti u tom periodu će imati bitan uticaj na Vaš dalji partnerski ili bračni odnos. Emotivno zadovoljstvo i nova dešavanja u kojima ćete uživati pratiće vas i krajem godine.

 

Posao i finansije:
Godina koja je pred Vama donosi različite izazove, ali i sjajnu mogućnost za profesionalnim usavršavanjem ili za napredovanjem na statusnoj lestvici. Važno je da se pravilno postavite u odnosu na neke zahteve koje će Vam postavljati saradnici ili Vaša bliža okolina. Očekuju Vas uspešni rezultati na koje ćete biti veoma ponosni u periodu od 21. januara do 17. februara, kao i tokom marta i maja meseca. Nemojte zanemariti neke iznenadne prilike u kojima ćete moći da prošitite svoja saznanja i iskustva u raznim životnim oblastima. Ako se bavite poslovima u domenu komunikacija i saobraćaja, ekonomijom ili nekim umetničkim zanimanjem ili vidom uslužnih delatnosti i privatnim biznisom, predstoji Vam izuzetna afirmacija u periodu krajem juna, zatim u drugoj polovini jula i od septembra meseca. Krajem godine podstičite partnerske odnose, posebno u raznim oblicima povezivanja poslovnih sa privatnim interesima.

 

Zdravlje:
Zbog dinamičnih dešavanja i stresnih situacija moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne nege i zaštite. Budite pažljiviji u periodu od 13. marta do 03. aprila, i zatim od 04. do 22. decembra.

 

Sugestija:
Ponovo ćete se uveriti koliko je značajna podrška porodice, partnera i bliskih prijatelja, jer u suočavanju sa nekim poslovnim dilemama ili privatnim problemima oni će za Vas predstavljati važnu tačku oslonca. Ponekad se do nekih životnih saznanja dolazi kroz postupne faze iskustva i uz zajedničke napore, stoga nemojte dozvoliti da Vas sklonost ka analizama nepotrebno opterećuje u ljubavnom odnosu. Potrudite se da uskladite svoje želje i potrebe sa svim dragim osobama već početkom godine. Čuda su uvek moguća, važno je da istrajavanjem sačuvate sve vrednosti koje imate, svoju veru i samopouzdanje.

Godišnji horoskop za znak:
Vaga

 

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2015. godine, najavljuje nova i uzbudljiva dešavanja koja donose uspeh i mnogo radosti. Zahvaljujući svojim mentalnim sposobnostima, originalnim idejama i sa posebnim stilom koji posedujete često uspevate da ostvarite ono što drugi ne mogu, a u narednom periodu i mnoge srećne okolnosti će biti u potpunosti na Vašoj strani. Sve što Vam je potrebno za veliki uspeh i za ličnu sreću, nalazi se pored Vas ili u Vašoj neposrednoj blizini. Stoga dobro otvorite svoje oči, ali i svoje srce kako biste pažljivo pratili sve vidljive ili prikrivene znakove koji će Vas pratiti tokom naredne godine.

 

Ljubav:
Prijaće Vam odnos sa partnerom ili neki ljubavni izazovi koji će Vas pratiti u periodu od 07. januara i tokom februara meseca. Potrudite se da napravite bolju selekciju društva i da svoju pažnju posvetite porodici kako biste ostvarili neke posebne planove u periodu tokom marta i aprila meseca. Nova dešavanja u Vašem ljubavnom životu će Vas ispuniti čudesnom energijom ili potrebom da se angažujete u različitim ulogama. Nezavisno od svog emotivnog statusa uživaćete u harmoničnim odnosima sa bliskim osobama od 03. juna do 11. jula, zatim u periodu tokom avgusta i oktobra meseca. Krajem godine Vas očekuju čari promena i ujedno dobre prilike da donesete važne odluke koje će odrediti Vaš partnerski odnos. Sreća je na Vašoj strani i u to ćete se uveriti u nizu situacija koje će obležiti ovu godinu, kao izuzetnu i veličanstvenu. Mnogi od Vas će poželeti da sačuvaju sve lepe uspomene uz drage osobe.

 

Posao i finansije:
Povoljni planetarni aspekti Vas upućuju na angažovanost, ali i na mudrost u prihvatanju novih prilika u neprekidnom traganju za ličnim usavršavanjem i poboljšavanjem svih životnih uslova. Obratite pažnju na nove informacije i potrudite se da odgovorite na ponude koje obećavaju neki vid dobitka. Važno je da uvek prepoznate pravi momenat za akciju i da kombinujete najrazličitije poslovne stilove. Očekuju Vas dobre prilike u kojima ćete moći da ostvarite svoje ciljeve u periodu od februara, marta i aprila meseca. Sledite svoje ambicije koje će vam doneti napredovanje na poslovnoj lestvici u periodu od juna meseca. Ako se bavite nekim javnim, medijskim i umetničkim aktivnostima, ili privatnim biznisom očekuju Vas značajne promene u drugoj polovini godine. Moguće su izuzetne nagrade ili neka posebna priznanja i šira afirmacija u aprilu, junu, oktobru i decembru mesecu.

 

Zdravlje:
Važno je da se ponašate odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, naročito kada ste izloženi različitim pritiscima i kada se nalazite pod jačim stresom. Moguće su povremene glavobolje, zatim stomačne tegobe, osetljivost sistema za varenje i želuca, kao i virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite pažljiviji u periodu od 02. aprila do 12. maja, i zatim od 18. jula do 08. avgusta.

 

Sugestija:
Vama 2015. godina donosi veliki uspon, a uz poseban dar koji imate učinićete na lak način ono što drugi ne mogu ili ne umeju. Mnoge srećne okolnosti su na vašoj strani, tako da Vas očekuju najrazličitije mogućnosti u kojima ćete dodatno ostvariti novi uspeh i afirmaciju ili događaji koji će uneti više radosti u Vaš privatni život i ljubavne odnose. Važno je da povezujete poznato iskustvo u duhu novih mogućnosti, sačuvajte mudrost kroz istraživanje i ubrzano delovanje. Očekuje Vas značajno napredovanje na svim životnim poljima, a mnogi od Vas sada imaju sjajnu priliku da pronađu neku »srećniju formulu« ili svoju »dobitnu kombinaciju«. Posmatrajte sve u duhu optimizma i da je »faktor sudbinske sreće« uvek na Vašoj strani

Godišnji horoskop za znak:
Skorpija

 

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2015. godine, donosi događaje koji predstavljaju nove izazove, ali uz obilje uspeha, radosti i veličanstvenog dodira potpune sreće. Pred Vama je period sa naglašenim oscilacijama u smislu različitih mogućnosti koje ćete imati kako u poslovnom okruženju, tako i u svom privatnom životu. Uz svo znaje, iskustvo ili umenje koje imate potrebna Vam je i određena doza mudrosti kako biste uvek pravilno sagledali retrospektivu svih događaja kroz širu sliku uspeha i lične sreće od onoga što Vam se trenutno dešava i što obeležava Vaš život na najlepši način.

 

Ljubav:
Za Vas su emocije uvek najlepša hrana i najvažnija energija, a uz svog partnera možete da osetite i sva ona čudesna zadovoljstva. Uživajte u svemu što Vas ispunjava novim radosnicama i srećom već početkom godine, i posebno u periodu od 08. februara i tokom marta meseca. Slobodno pratite sve znake ili predznake koje prepoznajete u ljubavnom odnosu i oslonite sa na svoja osećanja da Vas vode. Ispuniće Vas topla osećanja i potreba da delite svoje male i velike radosti sa svima koje volite tokom maja meseca. Sjajnu priliku da donesete neke važne odluke o svom ljubavnom i porodičnom životu imaćete od 20. aprila, zatim krajem maja i tokom jula meseca. Događaji koji će Vas u potpunosti ispuniti emotivnim zanosom i blistavom srećom očekuju Vas ponovo u periodu tokom septembra i od novembra do kraja godine. A kada Vas ispunjava ljubavna sreća, onda toj sreći nema kraja i ceo svet će postati čudesno lep.

 

Posao i finansije:
Učinite sve što je potrebno da povezujete neka lepa i prijatna dešavanja, zatim lično zadovoljstvo sa nekim praktičnim aspektima koji će Vam doneti veliku radost i značajniji uspeh. Pokroviteljski aspekti sa Jupiterom, Marsom i Plutonom podstiču Vas na dodatno zalaganje i istrajavanje na svim životnim lestvicama uz duhovno sazrevanje. Obratite pažnju na sve korisne informacije, jer očekuju Vas dobre poslovne prilike koje će Vam doneti napredovanje i afirmaciju u periodu od sredine januara, i naročito tokom marta i maja meseca. Prihvatite razne izazove i aktivnu ulogu u periodu od sredine juna meseca. Sjajne mogućnosti da ostvarite neke izuzetne rezultate i da udružite svoje interese sa uticajnim saradnicima pratiće Vas u drugoj polovini godine. Potrebno je da povezujete neke poslovne i privatne interese, kao i da procenite dobar redosled poteza u vezi investiranja u srećniju budućnost. Značajniji uspeh i posebni rezultati Vas očekuju u poslovima iz domena komunikacija, kulture, umetnosti, medija, edukacije i medicine.

 

Zdravlje:
Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju ili da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog psiho-fizičkog napora ili dodatnog forsiranja moguće su prolazne glavobolje, povremene stomačne tegobe, iritacije disajnih kanala ili virusne infekcije. Osetljivija Vam je desna strana tela. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 03. maja do 04. juna, i zatim od 05. avgusta do 02. septembra.

 

Sugestija:
Vama Nova 2015. godina počinje na neki čaroban način, koji će Vas inspirisati da za sebe i najmilije izgradite oazu radosti i sreće. Potrudite se da u svemu dosegnete maksimum, kako biste ostvarili sve one najveće planove ili sve one nalepše želje. Obratite pažnju na sve korisne informacije, jer očekuju Vas dobre poslovne prilike koje će vam doneti napredovanje i afirmaciju u periodu od sredine januara, i naročito tokom marta i maja meseca. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od juna meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a sa novim iskustvom sada imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici.

Godišnji horoskop za znak:
Strelac

 

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2015. godine, najavljuje niz uspešnih događaja i zadovoljstvo koje će Vas pratiti zbog aktivne uloge i ostvarenih ciljeva u svim važnim životnim oblastima. U skladu sa svojom potrebom da se ističite uvek kada postoje mogućnosti da ostvarite neke posebne rezultate, učinićete sve što je u domenu Vaših sposobnosti i umenja da zablistate pred svojom okolinom. Očekuju Vas sjajne pohvale i priznanja, ali i uspešno rešavanje nekih finansijskih ili imovinskih pitanja. Zarad želje za većim uspehom ili ličnim dokazivanjem možda ćete povremeno morati da propustite neke od događaja u privatnom životu. Ali, sreća Vam je naklonjenja i potrudite sa da izvučete dobru pouku iz svega što Vam se dešava. Kada poželite da promenite svet oko sebe, učinite to slobodno sa namerom da ostvarite svoje najlepše snove.

 

Ljubav:
Eho uspeha ili popularnosti koji Vas prati u različitim oblastima, lako možete da prenesete i u okrilje svog privatnog života. Ipak, važno je da izgradite odnos potpunog razumevnja i poverenja sa bliskim osobama. Pokažite da imate dovoljno sluha i za potrebe koje izražava Vaš partner ili Vaša porodica, uz svu plemenitost u mislima i delima. Sreća je da uz sebe imate iskrene i odane osobe na koje uvek možete da se oslonite u nekim posebnim momentima bliskosti. Očekuju Vas neka prijatna dešavanja i emotivna zadovoljstva, naročito tokom februara i marta meseca. Novi emotivni zanos će Vas ispuniti tokom aprila i juna meseca. Negujte radost i sve lepe trenutke uz drage osobe u periodu od 03. agusta do 07. septembra, i zatim u oktobru mesecu. Zadovoljstvo i sreća ponekad zaista mogu biti iznenađujući ili čudesni, u to ćete se uveriti posebno u periodu krajem novembra i tokom decembra meseca.

 

Posao i finansije:
Početak 2015. godine obećava dinamiku i pozitivne promene. U skladu sa svojom prirodom da brzo regujete i potrebom da se ističete sa izuzetnim rezultatima, prihvatite neke interesantne ponude za ličnim i profesionalnim usavršavanjem. Ako investirate u svoje znanje ili sposobnosti očekuju Vas pozitivni rezultati već krajem januara i tokom februara meseca. Važno je da podstičete kreativne ideje u svom okruženju i da se hrabro upustite u razne izazove, jer bez većeg rizika nema ni veće uspeha. Imaćete novu priliku u periodu tokom aprila i krajem maja meseca, kada Vam predstoje posebne pohvale, priznanja ili rezultati kao jasni pokazatelji Vašeg uspeha. Značajni događaji koji donose novi talas afirmacije i napredovanje na poslovnoj lestvici očekuju Vas tokom juna meseca. U drugoj polovini godine, naročito u periodu od septembra meseca možete uspešno da rešite i mnoga finasijska ili imovinska pitanja. Pratiće Vas zapaženi uspeh u poslovima iz domena politike, komunikacija, umetnosti, mode, medicine, sporta.

 

Zdravlje:
Prisustvo Saturna u Vašem sazvežđu donosi blikadu energije energije, ali i povremene iritacije koje mogu da se odraze kroz promenljiva stanja imunološkog sistema i psiho-fizičke ravnoteže. Važno je da sačuvate svoju pozitivnu orijentaciju i da se pravilno negujete uz redovnu zdravstvenu kontrolu. Moguće su povremene glavobolje, prolazne tegobe sa pritiskom i sistemom za varenje ili virusne infekcije. Obratite pažnju na svoju psihičku ravnotežu i izvegavajte stresne situacije. Prijaće Vam zdraviji način ishrane, boravak u prirodi i psiho-fizička relaksacija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 13. juna do 18. jula, u drugoj polovini oktobra, kao i početkom decembra meseca.

 

Sugestija:
Nalazite se u sjajnoj prilici da u određenim fazama ostvarite svoje možda najlepše ili neke čudesne snove, neke potajne želje ili velike ambicije. Važno je da postavite jasna merila vrednosti. Jupiter – planeta »velike sreće«, Vam pomaže da ostvarite sve ciljeve koje imate, naročito u periodu od marta i juna meseca, a od 26. jula uživaćete u nekim posebnim životnim radositma ili privilegijama. Sreća je čudesna i ponekad dolazi iznenada i zato u skladu sa svojom prirodom prihvatite svaki izazov, kao priliku za otkrivanjem novih i najlepših životnih radosti.

Godišnji horoskop za znak:
Jarac

 

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2015. godine, donosi niz novih prilika i potrebu da se dodatno angažujete kako biste ostvarili one lepše i udobnije životne uslove. Sve što se dešava uvek ima i svoj predznak, a na Vama je da pravilno povezujete različite informacije, najave ili znakove pored puta koji Vas upućuju na izbor najboljih rešenja u različitim životnim oblastima. Ako osećate dobar impuls i potrebu da usrećite bližu okolinu, onda nema razloga za oklevanjem. Nemojte dozvoliti da Vam promiču događaji koji donose veliki uspeh i sreću, ali i razne nežnosti koje ćete razmenjivati sa dragim osobama.

 

Ljubav:
Nova dešavanja u Vašem ljubavnom životu najavljuju momente uzajamnog preispitivanja. Ipak, važno je da sačuvate samouzdanje i da verujete u dobra rešenja ili srećan rasplet. Prijaće Vam nova dešavanja u ljubavnom ili porodičnom životu sredinom januara, kao i tokom marta i aprila meseca. Nemojte dozvoliti da zbog različitih obaveza zapostavljate svog partnera ili da se distancirate od bliskih prijatelja u periodu tokom juna meseca. Talas novih događaja koji će uzburkati Vaše emocije i uneti toplinu u odnose sa svim dragim osobama pratiće Vas u periodu od septembra, zatim u drugoj polovini novembra i tokom decembra meseca. Krajem godine u zavisnosti od svog emotivnog statusa imaćete priliku da ponovo uživate uz one koje volite ili da započnete neku novu ljubavnu romansu. Učinite sve što je potrebno da ostvarite svoje velike snove, kao i da osetite zajedničku sreću.

 

Posao i finansije:
Početkom godine ćete imati sjajnu priliku, da se oprobate u nekim novim aktivnostima ili da promenite svoj uobičajeni način poslovanja. Krajem januara i tokom februara meseca očekuju Vas uspešni rezultati, kao potvrda svih Vaših praktičnih sposobnosti i umenja. Važno je da povezujete različite poslovne i privatne interese u skladu sa potrebama koje imate. Obratite pažnju na niz novih mogućnosti za pobošanjem svog poslovnog i stusnog položaja tokom maja i juna meseca. U drugoj polovini godine Vas očekuje zapaženi uspeh u raznim poslovima u domenu komunikacija, edukacije, medija, trgovine, medicine ili saobraćaja. Potrudite se da pravite detaljne planove i da sprovodite svoje odluke do finalane faze, čak i onda kada Vam nedostaje šira podrška među saradnicima. Novi pozitivni rezultati pratiće Vas i u periodu od 02. septembra meseca, tokom novembra meseca i krajem godine. Važno je da ostanete otvorenog duha, jer usvajanjem novih saznanja uvećavate svoje mogućnosti za napredovanjem na poslovnoj i statusnoj lestvici.

 

Zdravlje:
Važno je da se imate svest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane koji će Vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobadjate od viška toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije imunološkog sistema, prolazne prehlade, kao i neke hronične tegobe. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 20. marta do 17. aprila, i zatim od 28. avgusta do 19. septembra.

 

Sugestija:
Za Vas je Nova 2015. godina sjajan period za ličnim i profesionalnim usavršavanjem u više pravaca. Kad god Vam se ukaže dobra prilika potrebno je da prihvatite novi izazov i da pojačavate ličnu inicijativu. Dovoljno ste mudri da povezujete poslovne i privatne interese kako biste sebi i svima oko sebe omogućili što kvalitetnije životne uslove. A do koje granice je moguće da izgradite nivo kvaliteta kako u profesionalnom smislu, tako i u privatnom životu zavisiće od širine ili nivoa usklađivanja misli i osećanja koja nosite u sebi, te u odnosu sa bližom okolinom. Najlepše zadovoljstvo i sreća Vas očekuju u ljubavnom životu, u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom – sačuvajte svoje »najlepše i najveće bogatstvo«.

Godišnji horoskop za znak:
Vodolija

 

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2015. godine, najavljuje pojačanu dinamiku događaja kroz obilje novih i srećnih mogućnosti koje će Vas pratiti. Planetarni aspekti Vam donose niz srećnih okolnosti i posebne privilegije koje ćete osetiti u svim životnim oblastima. Vaše intelektualne sposobnosti, uz preduzimljivost ili poseban šarm koji posedujete često će Vas dovoditi u centar glavnih dešavanja. Budući da se Vi sjajno snalazite u svim interpersonalnim odnosima uspevaćete lakše od drugih da osvajate naklonost i popularnost, ali i brojne nagrade ili priznanja koja će Vas pratiti. Uspeh i omiljenost će predstavljati Vaš zaštitni znak.

 

Ljubav:
Inspirisani ste za različite uloge kroz koje ćete prolaziti u društvenom životu i u odnosu sa bliskom osobom. Uverićete se da svaki užitak ima posebnu čar i donosi najlepše zadovoljstvo kada proizilazi iz skladnog odnosa sa porodicom ili partnerom. Prepustite se svojim osećanjima i uživajte uz drage osobe u periodu sredinom januara, i posebno tokom februara i marta meseca. Događaji koji će uticati na Vaše romansijersko raspoloženje li na potrebu da doživite neke nove ljubavne čari očekuju Vas u periodu tokom aprila i juna meseca. U skladu sa svojim emotivnim statusom imaćete sjajnu priliku da donesete neke važne odluke o uređivanju svog partnerskog ili porodičnog odnosa sredinom godine. Potrudite se otkrijete različite izvore radosti u sebi ili u svetu oko sebe, kao i da osetite sve boje ljubavi u periodu od oktobra meseca do kraja godine. Sreća je da uvek birate najbolje društvo sa kojim delite trenutke radosti i nadahnuća.

 

Posao i finansije:
Početkom godine osetićete naglašenu potrebu za isticanjem ili za nekom vodećom ulogom, ali potrudite se da udružite svoje poslovne i privatne interese sa svima koji su Vam na različite načine bliski. Ako pravilno odredite granicu ličnih interesa u odnosu na zajedničke dogovore koje imate sa svojim saradnicima i prijateljima očekuje Vas dugoročniji uspeh. Odgovorite afirmativno na neke izuzetne ponude u periodu od 03. do 25. februara, kao i tokom aprila i maja meseca. Originalne ideje ili savremeniji pristup u rešavanju nekih važnih poslovnih i finansijskih pitanja doneće Vam zapaženi uspeh sredinom i u drugoj polovini godine. Ako se bavite nekim vidom umetničih, medijskih i javnih poslova, ili pružanjem usluga, politikom, ekonomijom i komunikacijama pratiće Vas posebna afirmacija i veliki uspeh u periodu od oktobra meseca do kraja godine. Pred Vama je veoma plodan period kada treba maksimalno da se angažujete na svim poljima, jer sve ono što budete činili u smislu profesionalnog uspeha i lične sreće, pratiće Vas i grejati i tokom narednih godina.

 

Zdravlje:
Zbog pojačanog stresa ili dinamike moguće su prolazne slabosti u vidu glavobolje, iritacija sa nekim hroničnim tegobama, promene ili oscilacije sa pritiskom, neke virusne infekcije ili nervoze. Važno je da uparažnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobadjate od viška toksina koji ugrožavaju Vaš organizam, izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju Vaše psihičko stanje. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 24. aprila do 12. maja, i od 02. novembra do 04. decembra.

 

Sugestija:
Za predstavnike Vašeg znaka Nova 2015. godina donosi obilje veoma interesatnih i dinamičnih dešavanja. Važno je da se prilagođavate na najrazličitije situacije u svim životnim oblastima. Očekuje Vas sjajna prilika da pomerite skoro sve granice koje ste ostvarili u svojim poslovnim ili privatnim afirmacijama. Prisustvo Jupitera u Vašem sedmom polju deluje kao dobar podsticaj za udruživanjem i uspešnim partnerstvom. Planetarni aspekti Vam pomažu da ostvarite i neke »vrhunske ciljeve«. Sagledajte sve prednosti i nedostatke, kako biste pravilno usmerili svoju kreativnu energiju. Očekuju Vas »zlatni rezultati« i ostvarenost na različitim životnim poljima, a odsjaj unutrašnje sreće i zadovoljstva proizilazi iz harmoničnog odnosa sa partnerom ili porodicom.

Godišnji horoskop za znak:
Ribe

 

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2015. godine, najavljuje poboljšanja, novi uspeh i niz radosnih događaja koje ste otvoreno ili potajno i duže priželjkivali. I onda kada ima sreće, sreći ne mora biti kraja do god osećate da se u Vama postoje topli talasi koji Vas pokreću na razmenu emocija. Ono što Vas čini izuzetnom osobom, to su širina i snaga Vaših emocija. Lepo je kada pored sebe imate pouzdane saradnike, verne prijatelje i bliske osobe uz koje ćete ostvariti poslovni napredak i ličnu sreću. U prvoj polovini godine, zbog naglašene dinamike događaja i nekih iznenadnih situacija moraćete da se angažujete do ili preko granice svojih mogućnosti. Ipak, nemojte zaboraviti da će Vam se napor koliko god Vam bio težak ili ogroman višestruko isplatiti.

 

Ljubav:
U ljubavnom životu, sve što je lepo može biti i lepše ili čarobnije. Prepustite se svojim osećanjima da Vas vode, jer najlepši snovi mogu lako da zažive u stvarnosti. Očekuju Vas nove životne radosti, emotivni zanos i porodična harmonija tokom januara, zatim posebno u periodu od 04. do 24. februara i tokom marta meseca. Talasi toplih osećanja i lepih misli ispuniće Vas krajem aprila i tokom maja meseca. Učinite sve što je moguće ili nemoguće da uskladite svoj ljubavni odnos sa partnerom u drugoj plovini godine, naročito u periodu od jula meseca. Osetićete novi emotivni zanos i čudesnu energiju u periodu od septembra meseca. U skladu sa svojim emotivnim satusom uživajte u ljubavnoj harmoniji koja će Vas pratiti u periodu od novembra meseca do kraja godine. Postoje i neki značajni događaji koji će Vas usrećiti i zbog kojih ćete biti veoma ponosni u drugoj polovini decembra.

 

Posao i finansije:
Ponekad su velika upornost, istrajnost i izgaranje najsigurniji put do uspeha. Pozitivni rezultati, priznanja i različiti vidovi poboljšanja stižu u oscilacijama. U zavisnosti od ciljeva koje ste sebi postavili imaćete niz sjajnih mogućnosti da udružite svoje interese sa nekim uticajnim osobama iz poslovnih krugova u periodu od 14. januara, tokom februara i aprila meseca. Potrudite se da okllina u potpunosti razume i podrži Vaše ideje, posebno u vezi rešavanja nekih finansijskih pitanja. Spoj blic inteligencije ili intuitivan osećaj da prepoznate dobru priliku, za Vas često predstavlja zlatnu šifru za sve životne datosti, sreću i uspeh. Izuzetni poslovni rezultati i sjajna afirmacija Vas očekuju naročito u periodu tokom maja, zatim krajem juna i tokom jula meseca. Važno je da imate dovoljno samopouzdanja i da neprekidno radite na ličnom usavršavanju ili na poboljšanju svoje poslovne pozicije u drugoj polovini godine. Potrudite se da jasno odredite svoje prioritete kroz poslovne i finansijke ciljeve u periodu od oktobra meseca do kraja godine.

 

Zdravlje:
Potrudite se da promeniti neke možda loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili izlaganje stresnim situacijama. Obratite pažnju na nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne stomačne iritacije, smetnje u varnju hrane i podložnost na neke virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 04. do 20. aprila, i od 09. do 21. oktobra.

 

Sugestija:
Za Vas početak 2015. godine najavljuje neke veoma radosne i romantične događaje, koji će Vas uveriti da je život čaroban kada se nalazite u društvu bliskih osoba. Jupiter – planeta »velike sreće«, Vam donosi niz dobrih okolnosti ili mogućnost da ostvarite najznačajnije rezultate i »zlatne plodove«. Ukoliko ste dovoljno mudri, novo saznanje i životno iskustvo može da obogati Vašu ličnost i ono deluje dragoceno u svakom pogledu. Jupiter i Venera Vam donose različite povlastice, životni prestiž i vrhunski uspeh. Uverićete da i nemoguće postaje dostižno i moguće – uvek kada je sreća na Vašoj strani.

izvor: astrolookPodeli sa prijateljima