Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Mesec u Vagi

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: MESEC

Ključna reč – emocionalna istančanost

Ovaj položaj Meseca je dobar za udruženja, ortakluk i, uopšte, popularnost. Osobe sa ovakvim položajem Meseca znaju da uživaju, popularni su i često se nalaze u mlađem društvu. Oni su simpatični, prijatni i dobrodušni. Inkliniraju ka ljubavi i braku. Vrlo su blagi i lako stiču prijatelje. Karakteriše ih potreba da su uvek maksimalno doterani, da nose skupu odeću i šminku, da se kite dragim kamenjem i zlatom.

Vi zivot dozivljavate kao sredstvo za samootkrivanje metodom pokusaja i greske. Nastojite da u svakoj prilici podelite iskustva sa drugima i dozivljavate ih na jednostavan,sarmantan i nepristrastan stav. Osecate duboku potrebu da se svima dopanete i imate yrodjenu uctivost, sarm i diplomatsko ponasanje a vasa emocionalna stabilnost zavisi od toga u kojoj vas meri drugi odobravaju, pa stoga zelite da im ugodite.

zivite od trenutka do trenutka i vase se raspolozenje naglo menja i sve u skladu sa smenjivanjem dogadjaja.

Prijateljski ste nastrojeni, prijatne naravi i popularni ali mozete,ako negativno koristite ovaj polozaj biti kapriciozni, skloni manama i kritikama. Lako podlezete laskanjima te morate svesno razvijati samopouzdanje i nauciti da kazete ne. Morate obuzdavati svoju tendenciju ka indolentnosti i flertovanju.

Vasi culni utisci su estetski jaki, imate potrebu da sluzite lepoti. Bas kao i Device culne opazaje dozivljavate umom, vrednujete cinjenice ali ih ne kritikujete i ne analizirate ali zbog vazdusnog karaktera Vage nema one prakticne primene kojom se odlikuju Device. Um Vage stvara velike ideje ali vi niste spremni da delujete uvek u skladu sa njima, naime vama je vaznije da o necemu donesete sud nego da nesto i prakticno realizujete.

Kod ovakvog polozaja odlucnost obicno nije jaca strana ali vasa prividna blagost krije veliku snagu. Volite muziku, poeziju i umetnost, mada mozete imati i izvesnog dara u ovim oblastima, obicno, radije posmatrate nego sto sami nesto ostvarite na tom planu.

Srdacni ste i dobre naravi i cesto trazeni u drustvu. Na vas uticu ljudi iz vase okoline a vas ljubavni zivot zavisi od toga u kojoj ste meri cenjeni. Partneri su vam vazni buduci da najbolje funkcionisete u saradnji sa drugima kao i zbog toga sto zavisite od njihovih reakcija.

Muskarac sa Mesecom u Vagi trazi rafiniranu, drustvenu i zabavi sklonu partnerku koja je istovremeno privlacna, dobro vaspitana i ineligentna.

Zena sa ovim polozajem Meseca je drustvena,dobra dmacica, voli lepo okruzenje, dekor i odecu.

Svoju majku dozivljavate kao osobu koja je posvecivala veliku paznju vasim manirima i opstem ponasanju i pokusala da vas motivise da prepoznate lepotu-bilo umetnicku, bilo prirodnu.

Mesec u Vagi u natalnoj karti neretko ukazuje na izraženu potrebu za ljubavlju koja je ovoj osobi od suštinskog značaja u životu a takodje, ova osoba se ne ustručava da na otvoren način izrazi svoja osečanja. Emocionalne reakcije su često dobro uskladjene sa razumom tako da ova osoba u svim prilikama najčešće ostavlja utisak uravnotrežene i emocionalno inteligentne osobe. Kod povoljnih aspekata Meseca u Vagi osoba dostiže neobičnu smirenost i spokojstvo tako da lakše uspeva da dodje do blagostanja i do nekih naizgled nedostižnih ciljeva upravo zbog svoje razboritosti i mudrosti. Kod loših aspekata Meseca u ovom položaju izražena je opasnost od sklonosti ka melanholičnom ponašanju, naročito ako osoba ima probleme na polju ljubavi.Podeli sa prijateljima