Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Mesec u Strelcu

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: MESEC

Ključna reč – emocionalni idealizam

Osobe sa Mesecom u ovom znaku su plemenite, humane, milosrdne, dobrodušne, društvene, duhovite i često odlično raspoložene. Karakteriše ih brza ljutnja ali još brže „hlađenje“. Uvek su spremne da oprost, brzo zaboravljaju loše stvari, iskrene su i slobodoumne. Pokazuju interes za lepe stvari, harmoniju i sport. Živahni su i telesno i duhovno. Brzo menjaju mesto, a i često se sele. Imaju brz hod, ali isto tako i rade brzo. Obožavaju decu i male životinje.

Naivni ste u drustvenom pogledu i blazeno nesvesni stvarnih razlika medju ljudima.Na druge reagujete kao da su oni deo vas i vi prosto tezite da se spojite sa njima.Potrebno vam je i zelite da sa svima sve radite. Otvoreni ste i prijateljski nastrojeni. Imate snazan prorocki osecaj i inspirativni ste, uvek tragate za necim, nemirni ste ali vam cesto nedstaje kontinuitet.

Vasi culni utisci su jasni i precizniji nego kod drugih znakova pa je s toga vas sud uvek valjan ali morali bi ste da naucite da ipak razmislite pre nego sto ma sta kazete. Vas um ne podnosi konfuziju i odbacice sve sto nije znacajno za aktuelno pitanje.Kada se usredsredite, onda mislite samo na jednu stvar do te mere da se cini da ste usko orijentisani. Posto ste i duhom i telom nemirni potrebna vam je i duhovna fizicka aktivnost. Osecate potrebu za lutanjem, volite sport i kao gledalac i kao ucesnik.

Senzualniji ste nego sto to otkriva vase slobodno i vetropirasto ponasanje. Volite da pomazete drugima pa ste rodjeni za ucitelja, propovednika, talentovani ste za religiju, filozofiju, poeziju i muziku.

Veoma ste nezavisni, osecate potrebu za slobodom a ponekad ste i nehajni. Morate se suprotstaviti nemarnosti i nemiru tako sto cete razviti takticnost i promisljenost.

U horoskopu muskarca Mesec u Strelcu moze ukazati na to da cete kasno stupiti u brak ili cete pak ostati nezenja i biti sklon flertovanju.Sa ovim polozajem moze rano doci do celavosti.

U zenskom horoskopu moze predstavljati zenu koja moze biti preterano nezavisna ili svojeglava.

Svoju majku dozivljavate kao osobu koja je zivela vlastiti zivot i uglavnom vas prepustala sebi samom, ali vam je velikodusna dala sve ono sto je osecala da vam je potrebno.

Mesec u Strelcu u natalnoj karti neretko ukazuje na otvoren, filozofski i vrlo pozitivno nastrojen tip ličnosti a, takodje, ova osoba poseduje nezavisnost i originalnost mišljenja što visoko ceni i poštuje i kod drugih ljudi. U ljubavi ispoljava svoja najdublja osećanja na pomalo rezervisan način. Kada je Mesec u ovom položaju aspektovan dobro to ukazuje na osobu sa izraženim samopouzdanjem i sposobnošću da svim nevoljama i problemima u životu prilazi na jedan vrlo racionalan i hrabar način. Takodje, u tom slučaju je prisutan i ogroman optimizam pomoću koga osoba neretko uspeva da reši čak i naizgled nerešive probleme.Podeli sa prijateljima