Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Mesec u Ribama

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: MESEC

Ključna reč – emocionalna instiktivnost

Mesec u ovom znaku čini ljude blagim, mirnim, nežnim i simpatičnim. Vole luksuz, komfor, promenu, lepotu i harmoniju. Često se u svom životu sreću sa mnogim nevoljama, kako na ljubavnom tako i na poslovnom planu, što ih može učiniti nezainteresovanim, inertnim i obeshrabrenim. Pokazuju izuzetan smisao za romantičnost. Imaju moćnu i plodnu maštu. Veliki su sanjari i idealisti. Sjajno im odgovaraju poslovi spikera, pisca ili kompozitora. Vrlo teško stiču novac.

Veoma ste podlozni svim cak i onim najslojevitijim ljudskim iskustvima. Puni ste razumevanja za sve ljude i veoma srdacni. Emocionalno ste naivni i neprestano prenebegavate nedostatke i manjkavosti drugih ljudi. Moze se medjutim desiti da budete lako ranjivi i skloni da se rastuzite i rasplacete nad samim sobm i za najmanju sitnicu.

Ne volite da se hladno i objektivno suocavate sa cinjenicama a vas odnos sa drugima trpi zbog izrazene senzitivnosti. Ponekad vam nedostaje smisao za humor i zdrav razum.

Cula vas mogu prevariti zbog preterano razvijene romanticnosti i optimizma, vi zaista nosite ruzicaste naocare. Posto zelite da u svemu vidite najbolje, stvarnost i istina vas samo mogu uznemiriti. Obicno imate dara za muziku, umetnost i poeziju.

U zavisnosti od aspekata ovo moze biti i najgori ali i najbolji polozaj za Mesec. Ako je polozaj povoljan onda ste vi istinski vizionar ali ako je nepovoljan moze dovesti do totalnog zatvaranja ili gubljenje iluzija. Nezni ste, povremeno dobre naravi, ne stojite cvrsto na zemlji i sanjar ste, tihi, skloni povlacenju, dobrocudni i saosecajni sa svima. Cesto menjate misljenje pa stoga mozete delovati nepouzdano, lako se obeshrabrujete i skloni ste depresijama.Kada zelite da ostvarite svoje ciljeve suocavate se sa mnogim preprekama i tu onda ima dosta prostora za tugovanje.

Mesec u ovom polozaju imaju oni koji poseduju ekstrasenzorne sposobnosti.

Imate potrebu da se osecate zasticenim i voljenim,volite lepotu, harmoniju i udobnost oko sebe a ako toga nema vi patite.

Muskarac sa Mesecom u Ribama zeli predanu, srdacnu, saosecajnu partnerku koja ce, po svoj prilici, imati snazan uticaj na njega tako da ce postati neophodna u njegovom privatnom zivotu ali ne i nuzno u njegovoj karijeri.

U horoskopu zene, visak emocija moze dovesto do zdravstvenih problema. Zena sa ovakvim polozajem Meseca moze kasno uci u brak. Istovremeno ovaj polozaj ukazuje na nekakav tihi magnetizam koji privlaci muskarce.

Majku dozivljavate kao saosecajnu osobu ali ona moze da bude previse obuzeta vlastitim zivotom. Ne sagledavate je uvek sasvim jasno, ponekad je preterano idealizujete a ponekad podcenjujete.

Mesec u Ribama u natalnoj karti često ukazuje na veoma senzitivnu osobu koja se često rukovodi svojim osećanjima. Iz ovog razloga osoba često može biti nedovoljno objektivna zbog snažnog uticaja emocija. Takodje, uticaj okoline može biti veoma snažan tako da se i pozitivna i negativna osećanja mogu veoma lako preneti sa drugih ljudi i u nezanemarljivoj meri izmeniti raspoloženje ove osobe.Podeli sa prijateljima