Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Mesec u Lavu

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: MESEC

Ključna reč – emocionalna dramatičnost

Mesec u ovom položaju daje vrlo ambiciozne, samouverene, lojalne, poštovane ljude. Oni su plemeniti kako u novčanim stvarima tako i u ostalim životnim sferama. Dobrodušni su i imaju toplo srrce. Imaju živ i prodoran duh. Pokazuju izuzetne organizatorske sposobnosti. Oni su rođene vođe. Vrlo su popularni i omiljeni kod suprotnog pola. Umeju duboko i iskreno da vole. Vole svoj dom i poštuju ga. Vole udoban život sa svim što se pod tim podrazumeva. Bave se muzikom, sportom, ali i ostalim umetnostima.

Kako ste samo sebi dovoljni i kako se oslanjate iskljucivo na sebe vi se necete baviti nicim za sta niste licno zainteresovani.Onoga trenutka kada odlucite da stupite u akciju ne dopustate drugima da se mesaju i kritikuju vas. Emotivno ste vezani za sve sto vam pripada ili sto se licno odrazava na vas ego.

Culni utisci su vam dobro razvijeni i sposobni ste da brzo i precizno procenjujete ljude i njihove motive. Temperamnt vam je vatren i brzo svakog postavite na njegovo mesto.

Egocentricni ste i pomalo pompezni, ponekada nedovoljno objektivni i imate prazninu u vidnom polju kada je rec o emocionalnoj perspektivi. Da bi ste istinski uzivali u svemu i vase srce mora ucestvovati u tome.

Niste narocito radoznali ali kada ste motivisani vi ucite brzo i precizno mada je sve ono sto naucite obojeno vasim oscanjima.Lav daje izvesnu otmenost emocijama ali isto tako ovakav polozaj otezava postizanje kompromisa ili odstupanje od jednom iznetog stava.Tesko vas je ubediti u nesto ali onoga trenutka kada otvorite um i srce vi ucite brze od ostalih.

Imate potrebu da vam se ljudi dive i da vam aplaudiraju i uprkos tome sto ste u osnovi odani ako osetite da ste zapostavljeni potrazicete priznanje i zadovoljstvo na drugom mestu.

Sa ovim polozajem Meseca imate magnetsku seksualnu privlacnost i sarm ali mozete isto tako biti skloni dominaciji i arogantni.

Mesec u Lavu donosi polozaje od autoriteta koje prihvatate ozbiljno i bez ikakvih teskoca. Ambiciozni ste i pridajete paznju statusu. Zelite da budete istaknuti i priznati.

Uocljivo je vase besprekorno postenje, imate naglasene organizacione sposobnosti ali se morate cuvati da ne preraste u sklonost sefovanju.

Volite muziku,umetnost,luksuz i decu, narav vam je obicno vedra i odrazava samouverenost.Osecanja su vam snazna, ne stedite da ispoljavate svoju naklanost i obicno uzivate u rafiniranim zadovoljstvima.

U horoskopu muskarca ovaj polozaj vodi ka romanticnosti, takav covek je zabavan i seksi ili je pak uobrazen, sklon dominaciji i arogantnosti. Muskarac ce traziti zenu od stila, dobrog ukusa i entuzijazma.

I muskarci i zene sa ovim polozajem privlacni su i privlaci ih suprotan pol.

Svoju majku dozivljavate kao snaznu licnost, dominantnu u vasoj mladost, koja je pokusala da vam prenese valjane moralne vrednosti.

Mesec u Lavu u natalnoj karti često ukazuje na senzitivnu, prijatnu i požrtvovanu osobu koja je puna života – drugim rečima, ovo je osoba jakih i intenzivnih osećanja koja zrači pozitivnom energijom i poseduje neobičnu harizmu. Upravo zbog ovoga je jako poželjna u društvu a u ljubavi može biti pravi magnet. Kod prisustva harmoničnih aspekata Mesec često ukazuje na jako srećnu osobu koja ume da bude veoma efikasna, samouverena i istrajna kako bi se izborila za uspehe na svim životnim poljima. Kada je ovoj osobi povredjen ponos neretko sa lakoćom ume da u trenutku prikrije osećanja i preokrene stvari u svoju korist. Medjutim, loši aspekti Meseca mogu ukazivati na preteranu svojeglavost, konfuziju osećanja, preteran ponos i prkos i osećaj više vrednosti i nadmoćnosti što može jako smetati okolini. U tom slučaju osoba može tokom života stalno upadati u neprilike i biti izazivač sukoba i svadja.Podeli sa prijateljima