Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Lilit u Vagi

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: LILIT

Osetljivi probirljivac

Koliko Device traže savršenstvo, toliko Vage pokušavaju da naprave ravnotežu, a to traženje ravnoteže u erotskom zna često da se odrazi na mentalno zdravlje. Tražiti ravnotežu često podrazumeva promeniti ne mali broj partnera. Osobe sa Lilitom u znaku Vage su naglašeno probirljive i preosetljive, te i ovde minimalna greška dovodi do neuspeha i razočaranja. I onda, da bi se popravio doživljaj, proradi sklonost ka perverzijama kojima su ove osobe izvanredno sklone, ali i želja za svim vrstama eksperimentisanja u seksu, te ako ste ljubitelj isprobavanja svih mogućih poza, potražite ovakvu osobu.

Lilit u Vagi traži lepe uslove i opuštenu atmosferu, udobnost, laki glamur i otmenost. Još ako se nađe i poneka kamera ili ogledalo… savršeno. Ove osobe spadaju u one koje doživljavaju posebnu vrstu uzbuđenja dok ih neko gleda. Sklonost preljubi je naglašena, pa ako računate na trajnost veze ili braka sa osobama koje imaju Lilit u ovom znaku, na pogrešnom ste putu.

Ono što Lilit u Vagi otkriva je pre svega opuštenost ali i želja za eksperimentisanjem u seksu i savršeno uklapanje sa partnerom što ove osobe često može dovesti do razočarenja. Osobe sa Lilitom u Vagi umeju da isplaniraju svoj seksualni život do detalja i ukoliko se njihov partner ne uklapa i ne ispunjava njihova očekivanja veoma brzo padaju u očaj i razočarenje pa su ove osobe neretko sklone menjanju partnera. Lilit u Vagi budi avanturizam i naglašava njihovu želju za posebnim uživanjem i zadovoljstvom tako da se zbog toga dešava da njihove veze kratko traju. Do ovakvih slučajeva dolazi zbog toga što su osobe sa Lilitom u Vagi preosetljive i u ljubavi veliki perfekcionisti tako da i najmanja moguća greška za njih može izgledati fatalna.

Lilit u Vagi često imaju osobe koje su vrlo prijemčiva na tuđa mišljenja što im daje osećaj nesigurnosti i ogromnu potrebu da drugi odlučuju umesto njih. One vole da se prilagode svima i svakoj situaciji što ih odvači od njihove sopstvene prirode, sopstvenih potreba i želja. Usled nesigurnosti biraju partnere koji su jači i dominantniji od njih, prilagođavajući im se. Na kraju doživljavaju nezadovoljstvo i često nisu ispunjene bračnim životom. Ovakva pozicija često dovodi do problema u braku kao i do razvoda. U razvijenom obliku ovo su osobe koje veoma lako mogu da osete potrebe drugih što ima daje uspeha ako se bave pravima, diplomatijom ili pak nekakvim javnim poslovima.Podeli sa prijateljima