Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Lilit u Strelcu

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: LILIT

Nema neotkrivenog

Ako idete ulicom i pokušavate da odgonetnete da li neko ima Lilit u znaku Strelca, možete da tragate celog života. Spolja ništa nećete primetiti. Unutar njih je već nešto drugo. Ove osobe, za razliku od Lilita u Škorpiji, neće nikada pokazati ništa, strahujući da sve što se vidi, ili biva izgovoreno naglas, tog momenta biva uništeno i upropašteno. Ove osobe imaju svoj unutrašnji svet koji definitivno odiše apsolutnom slobodom i nezavisnošću, i vrlo retko požele da se vežu, jer to takođe ograničava njihov svet slobode.

Sa druge strane, ove osobe su izvrsni poznavaoci ljubavnih igara, a posebno kad se nađu sa nekom sličnoj njima. U pravom smislu reči uživaju u seksu i nijedna zagonetka vezana za ovu temu nije im nerešiva. Za njih u erotici nema enigmi. Ove osobe vole avanturu i neprestano su u istraživačkoj potrazi, ne bi li skupili što više iskustava i sve isprobali. U njihovom životu, a naglašeno predbračnom, često postoji veliki broj veza, mada i kad su u braku, ne prezaju od avantura.

Ali, dok su sa postojećim partnerom, daju apsolutni maksimum da sve istraže i isprobaju i tada za njih ne postoji nijedna jedina neotkrivena tajna. Veza sa nekim im predstavlja istinsko zadovoljstvo ako im je partner neko ko uživa u seksu. Ne vole da neko nad njima ima dominantan uticaj, i vrlo brzo stvaraju neprijatelje. Vole predloge erotskih igrarija i često imaju dosta mlađe partnere od sebe, bez obzira na pol.

Kod osoba kojima je Lilit u Strelcu, ovaj „Crni Mesec“ otkriva naizgled zatvorene osobe koje strahujući da ne budu povredjene ne pokazuju svoja osećanja, medjutim, to ne znači da su ove osobe nezainteresovane za ljubav već da se do njih ne dopire lako i jednostavno. Osobe sa Lilitom u Strelcu su takve prirode zbog toga što ne vole ograničavanje slobode i oni smatraju da do toga mora nužno doći onda kada ostvare ljubavnu vezu. Zato im treba oprezno prići i pristati na odredjene kompromise u vezi. S druge strane, kada ostvare vezu, ove osobe pokazuju sve svoje ljubavne čari jer su u suštini osobe koje veoma vole seks i njima u seksu gotovo ništa nije strano i nepoznato. U krevetu vole da dominiraju i da partner igra po njihovim pravilima, što znači da nikada suprotnoj strani neće dozvoliti da im bude dosadno već će se truditi da u krevet unesu neke novine, isprobaju novu pozu i eksperimentišu na razne druge načine. Potpuno zadovoljstvo i vrhunac u ljubavi često dostižu samo sa osobom koju iskreno zavole.

Lilit u Strelcu stvara kod osobe osećaj pobune protiv moralnih principa i zakona. Ona ste stalno pita: šta je ispravno a šta ne, i naravno zašto je to tako. Vrlo lako daje osobi situaciju da “skrene sa puta“ pa ovde mogu biti veze sa zauzetim ljudima, sklonost kriminalu, izvrdavanju zakona ili pak preterano moralisanje. Osoba može biti i ekstremno sklona svakakvim avanturama i teško verna, teško pouzdana. Sigurno je da će osoba proći kroz nekakav period pada, možda će pasti na moralnom ispitu, ali isto tako u svom razvijenom obliku daje osobe koje su izrazito mudre i kao da njihova mudrost dolazi sa “onoga sveta“.Podeli sa prijateljima