Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Lilit u Škorpiji

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: LILIT

Fatalni mistik

Svim silama će osobe sa Lilitom u znaku Škorpije pokušavati da vas privuku. Makar vaš pogled. Spadaju u kategoriju usamljenih, tačnije osoba povučenih u sebe i tamne vilajete svojih duša i stoga neverovatno snažno potenciraju upravo osobinu privlačenja. Veliki su ljubitelji seksa, rano stupaju u intimne odnose, i uvek će to biti one izuzetno atraktivne i vamp osobe. Žene poseduju privlačnost kojoj se ne može odoleti. Femme fatale. Već sam izgled i način na koji vas gledaju zrači erotikom i strašću, i gotovo je nemoguće ostati ravnodušan. Od pogleda do donjeg veša, sve mora biti magnet. Ove osobe privlači sve što je opasno i kad treba smisliti strategiju kako osvojiti nekog, to već spada u domen paranormalnog. Zato ponekad pokazuju sklonost da koriste magijske radnje u želji da osvoje. Neretko potpuno brutalno idu ka predmetu želje. Zabranjeni tereni su nešto što je više od izazova za njih.

Tema “seks” je na prvom mestu ovim osobama od rane mladosti do kasno u starost. Muškarci sa Lilitom u znaku Škorpije gotovo da imaju poremećen pogled u očima dok vode ljubav. Veoma su otvoreni kad treba naglas da kažu šta žele i pred njima nikada nemojte osećati strah i stid kad treba da izgovorite ono najskrivenije a najvulgarnije u vama. Oni upravo to i očekuju, jer su i sami takvi. Spadaju u izuzetno nemoralne osobe.

Boraveći u ovom vodenom znaku Lilit otkriva tajne i žudnje najseksipilnijeg znaka tako da osobe kojima je Lilit u Škorpiji često više od drugih obožavaju seks i igre bez granica. Ove osobe su neumoljivi pustolovnici i zavodnici i njima je gotovo nemoguće odoleti jer privlače pre svega svojim atraktivnim ili provokativnim izgledom ali u velikom broju slučajeva je dovoljan samo njihov tajanstven pogled. Osobe sa Lilitom u Škorpiji „svlače pogledom“ i pravi su magnet za osobe suprotnog pola kada je seks u pitanju. Spadaju u vrlo otvorene osobe kada je u pitanju iskazivanje osećanja u krevetu, tako da pred njima ne treba biti stidljiv i plašljiv jer oni otvorenost očekuju i od svojih partnera. U ljubavnoj vezi im je jako bitna seksualna kompatibilnost i ako je slaganje na ovom polju loše one će biti nezadovoljne celokupnim odnosom koji se tiče i ostalih stvari u njihovoj vezi. Naročiti miljenici seksa su muškarci sa Lilitom u Škorpiji, od rane mladosti do kasno u starost.

Lilit u Škorpiji je u znaku svoga sedišta pa bi mogli da predpostavimo da će se kroz ovaj znak izraziti njena tipična priroda. Ovde će se osoba, barem jednom u životu, sresti sa najtamnijim energijama u sebi koje će biti isprovocirane nekakvim emotivnim događajem: raskid veze, odbacivanje, prevara partnera, napuštanje od strane voljene osobe ili u najekstremnijim situacijama i gubitak, odnosno smrt voljene osobe. Ove energije će biti snažno pokrenute kroz taj događaj, osoba će proći kroz period velike patnje ali isto tako imaće kroz sve to i mogućnost velike transformacije i spoznaje. U svom razvijenom obliku daje osobe koje su izuzetno inteligentne, duboke, pronicljive.Podeli sa prijateljima