Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Lilit u Ribama

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: LILIT

Ostvarenje snova

Znak prepun osećaja, imaginacije, umetnosti i opoja ima Neptuna za vladara, a Lilit opija Ribe dodatno i pojačava sve osećaje tako da se čini da ste stvarno u 1001 noći. Osobe sa Lilitom u znaku Riba su ostvarenje snova mnogih, a žene su one o kojima se mašta i apsolutni su izvor inspiracije i večni predmet želje. Ni muškarci ne beže puno i znaju biti noćna mora kako ženama, tako i muževima kojima se ovakva osoba “zalomi” u životu, makar i kao prijatelj. Seks im je prioritet i spada u najvažnije stavke u životu. Osobe sa Lilitom u znaku Riba imaju bezgraničnu maštu; podariće vam sva svoja osećanja i bukvalno će vam se predati. Ne prezaju od prevare, jer tajne ljubavi i skriveni odnosi su za njih nešto bez čega život gotovo da ne postoji. Za svoje uživanje uglavnom biraju osobe koje nemaju obaveze. Osobe sa Lilitom u ovom znaku su u stanju da se prilagode svakom partneru i da zadovolje svakog, pa i ako nisu zadovoljni vama, priuštiće vam osećaj potpunog zadovoljstva. Nikada nećete naslutiti da li su stvarno zadovoljni, ili su to možda odglumili.

Ne odolevaju zgodnoj prilici, a posebno ako ih neko osvoji senzualnošću i lepim pričama. Možda na prvi pogled izgledaju potpuno neosvojivo, ali potrebno je samo pokazati hrabrost i upornost u smislu romantičnog zavođenja, pa ćete doživeti ono što ni ne slutite da je u seksu moguće.

Za ovaj astrološki znak je opšte poznata senzitivnost koja je najizraženija u ljubavnim odnosima a još kada se u njemu nadje Lilit, čiji je zadatak da probudi najskrivenije fantazije i ono što se nesvesno nalazi u nama, u tom slučaju se javlja ogromna bujica osećanja i „ljubavna eksplozija“ je neminovna. Za osobe sa Lilitom u Ribama, a naročito za žene, se smatra da predstavljaju ostvarenje svih želja i snova, najčešće na seksualnom planu jer ove osobe svojim erotskim čarima mogu zadovoljiti bilo koga. One se bukvalno stapaju sa partnerom i u potpunosti mu se predaju. Seks im je jedna od najbitnijih stavki u njihovom životu i uzbudjuje ih i sama pomisao na to, tako da u velikom broju slučajeva bez redovnog seksa gotovo da ne mogu da zamisle svoj život. Osobe sa Lilitom u Ribama su veoma maštovite, često su iskusne i vešte u ljubavi, tako da im u velikom broju slučajeva nije teško prilagoditi se bilo kom partneru. Medjutim, najveću sreću i vrhunac doživljavaju sa svojim stalnim partnerom tj. sa osobom koju zavole.

Lilit u Ribama imaju osobe koje lako mogu u početku imati problem sa idealima, snovima, maštom, verom i nadom. Često im se na životnom putu namesti takva situacija, gde izgube tlo pod nogama, gde im se snovi sruše, gde lako mogu otići u drugu krajnost gušeći se u patnji, često u alkoholu ili nekakvim narkoticima, tabletama… Ove osobe imaju prejaku maštu i snove i problem kako da to što im je dato integrišu u svakodnevni život. Kada se jednom povrate ovo mogu biti veliki stvaraoci, humani borci za ljudska prava, umetnici svake vrste.Podeli sa prijateljima