Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Lilit u Ovnu

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: LILIT

Igre bez granica

Boravak u znaku vatre i strasti. Naravno da je ovde i strast užarena, a seks veoma žestok. Sa ovim položajem Lilita raspolažu oni koji će vas i u prolazu svlačiti pogledom. Uvek željni avanture, veoma napadni i spremni na sve, ali vrlo nepristupačni. Nije dobro imati ga u lošem aspektu, jer se lako pređe granica, pa često zna da bude naglašena sklonost ka nasilnosti i silovanju. U krevetu su dominantni, bez predrasuda, skloni perverzijama i želji da sve probaju i dožive, i to naglašeno divlje.

Izgaraju u vulkanu strasti. Poza im nije važna, sve je u igri. Seksualni čin je ovde igra bez granica, a traje dok se ne izvuče i poslednji atom snage iz partnera. Sloboda koju sebi daju osobe sa Lilitom u ovom znaku je potpuna, ali sloboda koju bi trebalo da daju drugoj strani gotovo da ne postoji. Lilit u znaku Ovna naglašava vrlo neverne osobe.

Boraveći u ovom vatrenom znaku koji je sam po sebi snažno strastven, Lilit u Ovnu otkriva požudnost koju Ovan ne može tako lako zasititi, pa su stoga osobe sa Lilitom u Ovnu u ljubavi sklone želji za dominacijom, a kada je seks u pitanju vrlo su direktne, opuštene pa ponekad može izgledati da su suviše napadne. Takodje, privučene su nepristupačnim i teško osvojivim ljubavnim objektima. Ono što je takodje karakteristično i što nam Lilit otkriva je da osobe sa Lilitom u ovom znaku nikada ne bi pristale na to da „svoj plen“ dele sa drugima, pa tako u vezi sa tim ne praštaju neverstvo tako lako. Kada je u pitanju konkurencija, ove osobe će se poslužiti različitim sredstvima kako bi je udaljile iz ljubavne igre i sebe dovele u prednost, tako da su u odnosu na osobe sa Lilitom u drugim znacima gotovo nepobedivi protivnici i rivali kada je u pitanju osvajanje nečijeg srca jer se pokazuju vrlo upornim i istrajnim. U krevetu im najviše godi duga predigra, a ne biraju ni mesto ni vreme kako bi svog partnera obasipali poljupcima i vodili ljubav.

 Lilit u Ovnu daje osobe veoma impulsivne i strastvene, sklone erotskim avanturama često sa dosta mlađim osobama od sebe. Uvek spremni na akciju, večno željni novih uzbuđenja nikada ne postaju imuni na flert i udvaranja. Trude se da dobro izgledaju, bitan im je spoljašnji izgled i žele da su uvek u dobroj kondiciji, da što duže ostanu mladi i poželjni. Često su veoma nametljivi u svom ponašanju i žele po svaku cenu da skrenu pažnju na sebe. U svom razvijenom i osvešćenom obliku Lilit u Ovnu daje osobe veoma hrabre i inovativne, ispred vremena, predvodnike, vođe koje oko sebe okupljaju ljude sličnog mišljenja i interesovanja. Mlad duh zadržavaju i u poznijem dobu.Podeli sa prijateljima