Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Lilit u Lavu

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: LILIT

Nepopravljivi pustolov

Ponos, ego, individualnost jednog Lava, Lilit samo dodatno raspiruje. Njihov ponos je uvek iznad strasti, u očekivanju da budu predmet divljenja. Spolja je sve ekstremno naglašeno, dok je pod znakom pitanja šta je iza te njihove fasade. A obično se iza glamura krije nešto sasvim drugo. Erotski život osoba sa Lilitom u znaku Lava je vrlo komplikovan, i pripadnici ovog znaka su skloni skandalima i problemima, divljim i neizbirljivim odnosima i neretko fatalnim erotskim pustolovinama i problemima kad su vanbračna deca u pitanju. Veoma lako se odlučuju na preljubu, bez obzira na to što su u vezi ili braku.

 

Osobe sa Lilitom u znaku Lava naglašeno forsiraju da su kraljevi i gde god da se nađu, trudiće se da budu najsjajnije zvezde i centar pažnje. Pokušaće da ostave utisak neodoljive, preko potrebne, neophodne a usput hladne i neosvojive osobe, ali padaju vrlo brzo. Ako želite da ovakvu osobu brzo dovedete do vrhunca, dovoljno je da je hvalite i hranite joj ego rečima kako je najbolja. A da bi ove osobe potpuno uživale, moraju biti savršeno sigurne u sebe, i u društvu partnera koji tačno zna šta želi. Karakteristika osobe sa Lilitom u ovom znaku je animalna upotreba seksa.

Pošto je za pripadnike astrološkog znaka Lava poznato da u ljubavi obožavaju da budu centar sveta svojoj voljenoj osobi, Lilit boraveći u Lavu dodatno raspaljuje ego i maštanja u ljubavnoj vezi. Ono što je pod uticajem Lilita naglašeno je to da ove osobe privlače komplikovani odnosi u ljubavi tj. na neki način ih uzbudjuju problematične veze. Oni u krevetu vole da upražnjavaju divlji i neobuzdani seks, dok, da bi ih neko uopšte osvojio mora imati pristup koji je sasvim suprotan tome, odnosno, kako bi osobe sa Lilitom u Lavu bile zainteresovane i privučene one očekuju nežnost, umiljkavanje, ugadjanje i sl. da bi potom, kada budu osvojene, pokazale svoje sasvim drugačije lice. Lilit ukazuje na njihov ponos koji je u ljubavi snažan i koji je često jači i od strasti. Ono što je takodje karakteristično za ove osobe je i to da ih u krevetu uzbudjuje šaputanje i maženje po čitavom telu, naročito po kosi.

Lilit u Lavu daje osobi ekstremno jak ego i priličnu dozu egocentrizma. One o sebi imaju izuzetno visoko mišljenje, misle da su posebne, predodređene za najveće stvari. Uvek se nameću i žele da su u centru pažnje. Prijaju im aplauzi i divljenje pa se ovakva pozicija sreće upravo kod osoba koje su povezane sa scenom i javnim nastupima, kao i rukovodećim položajima jer vole da su prvi i glavni u nečemu. Najbitnije im je da sebe istaknu pa ne prezaju ni od čega da dostignu svoj cilj.Podeli sa prijateljima