Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Lilit u Biku

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: LILIT

Žar ispod pepela

U ovom znaku, Lilit isijava veliku ljubav prema seksu i znači apsolutno uživanje u erotskom. Bik je i znak sporosti, pa imati Lilit u znaku Bika, u erotskom smislu uvek znači da se do uzbuđenja dolazi polako i sporo, što govori o potrebi za dugom predigrom. Uspavana strast kao žar ispod pepela čeka da se razgori, pa biti sa ovim osobama znači imati maksimum strpljenja i istrajnosti. Ali, jednom raspaljena strast garantuje svoje dugo trajanje i seks bez skrupula.

Osobe sa Lilitom u znaku Bika spadaju u naglašeno verne osobe iz prostog razloga što vole sigurnost. Muškarci sa ovim položajem Lilita sasvim nesvesno imaju naglašenu osobinu da koriste svoj položaj ili materijalno da dođu do žene. Naglašena je sklonost ovih osoba da plaćaju i troše na erotske i seksualne usluge.

Kod osoba kojima je Lilit u Biku, Lilit otkriva njihovu snažnu želju da budu gotovo neprekidno sa osobom koja okupira njihove misli, maštajući i videći tu osobu kao nekoga ko će uz njih biti za celi život i želeći da samo sa tom osobom ostvaruju emotivne i seksualne kontakte, tako da se za osobe sa Lilitom u Biku generalno može reći da često spadaju u verne i odane osobe. Ove osobe su veliki hedonisti kada je u pitanju uživanje u seksu i ono što Lilit otkriva je to da obožavaju da u tome uživaju što duže i sporije, tako da se u vezi sa tim može zaključiti da u krevetu sa svojom voljenom osobom vole nežnu i dugu predigru. Osobe sa Lilitom u Biku je veoma teško zainteresovati, to iziskuje priličnu strpljivost i istrajnost, ali kada se u njima strast jednom probudi i podivlja može se računati na trajan i snažan opseg osećanja koja će biti rezervisana samo za osobu koju zavole.

Lilit u Biku je veoma čulna i sklona uživanjima svake vrste. Ovo je jedna hedonistička Lilit koja jednako uživa u hrani, skupocenim stvarima, novcu kao i u seksu. Često su osobe sa naglašenom Lilit u Biku veoma talentovane za muziku i ples, mada takođe mogu posedovati i druge umetničke talente. U mladosti su sklone aferama i mnogobrojnim vezama jer naprosto ne umeju da odole prigodi. Često su finansijski veoma stabilne jer im je novac bitan da bi sebi obezbedile udoban i lagodan život. Mogu postojati problemi sa začećem.Podeli sa prijateljima