Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Jupiter u Vagi

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: JUPITER

Sudija, vera u pravdu, poverenje i popularnost

Jupiter u Vagi

Ovaj Jupiter ukazuje na osobu sa naglašenim osećajem za: pravdu, zakon, socijalna pitanja. Sa lakoćom postaje pravnik, političar, i sa dosta talenta radi te poslove. Podrška i sreća dolaze kroz javnost, pa je dobro izabrati zanimanje gde će biti u kontaktu sa masom.

Ako ga imate, rođeni ste u vreme povećanih aktivnosti međunarodne diplomatije. Državni i nacionalni interesi su bili usmereni prema kulturi i estetici. Trend je bio, i generalno, pažnja je bila usmerena u pozitivnom smislu ka dobrim odnosima među ljudima. Zbog tog urođenog, vi težite da gradite mrežu dobrih društvenih odnosa, pa zato i naginjete toj vrsti ljudi, koji su uticajni, na neki način. S’ ovakvim Jupiterom imate kapacitet da budete superiorni na tom planu, a pre svega svuda gde je narušena pravda, kulturne vrednosti, fer-plej i poštenje i nepristrasnost. Opčinjeni ste potrebom i težnjom za idealnim odnosima, a to neki put može značiti, međutim, da je vaše ponašanje daleko od romantike, jer vaše rasudjivanje, odluke i presude ne moraju uvek biti mudre! Ljubav prema toj vrsti nametanja pravde može vas uvesti na stranputicu. Generalno govoreći, vaši talenti da težite korektnim i ispravnim odnosima, i da se stavite u u položaj druge strane ili partnera su velika korist u životu, jer vam kompromis nije strana kategorija – na šta ste uvek spremni. Međutim vi uopšte niste spremni na to kada uvidite da je nanešena vrsta nepravde – tu ste nepogrešivi, jer možete da osetite šta je pravo a šta ne.

Vaš koncept pravde i fer-pleja i ekvalitet daje vam sposobnost da arbitrirate između ljudi. Vi možete da vidite obe strane problema, šta doprinosi debalansu i znate kako to da izbalansirate. Kao rezultat toga,ljudi dolaze kod vas za savet, jer poštuju vaše sposobnosti zaključivanja. Vaš potencijal da postignete uspeh leži u tome da mirno, kulturno, lepo, sa stilom, odmereno, presuđujete – bilo da se radi o lepoj umetnosti, predmetima ili o međuljudskim odnosima. Puno uspeha bi trebalo da imate, naročito, u partnerskim odnosima, i tamo gde je problem i gde treba izgladiti “stvar”. Instinktivni osećaj za harmoniju je od neprocenjive pomoći, naročito kada se nešto planira. Možete lepo da isplanirate budućnost, da je čak i sagledate u svojim vizijama i mašti, što će doprineti mnogim mudrim odgovorima i odlukama.

Jupiter u Vagi ukazuje da osoba TREBA U ŽIVOTU DA: teži rešavanju pitanja odnosa medju ljudima. Treba da gaji objektivni stav, pravednost i diplomatski pristup. Prilike u životu će se nametati u direktnim suočavanjima ili bliskim vezama. Treba da ohrabruje druge. Ne treba da se gubi u preispitivanju svega što se može analizirati, da ne bi otupila oštricu odlučnosti. Veliki retoričar.

SREĆA: položaj za bogatstvo kroz brak ili partnera, štiti brak, manje razvoda, ali treba da se kloni samopopustljivosti, lenjosti, površnosti. Sreća u javnosti s javnim neprijateljima, popularnost u javnosti i dobro na Sudu.

POZITIVNA KARMA: podrška i SREĆA dolaze kroz javnost, pa je dobro izabrati zanimanje gde će biti u kontaktu sa masom. Čovek esteta. Donosi iz proslog života naglašen osećaj za: pravdu, zakon, socijalna pitanja, estetiku, kulturu, obrazovanje, umetnost. Sa lakoćom postaje: pravnik, političar i sa dosta talenta radi te poslove. I treba da se okrene tim zanimanjima jer ga prihvata javnost.

PRECI: postojao je brak sa uglednom i značajnom ličnošću u prošlosti porodice. A ta osoba je bila na visokoj hijerarhijskoj lestvici.

AFLIKTOVAN: samopopustljivost, lenjost, “lako ćemo”, površnost, “leti visoko”.Podeli sa prijateljima