Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Jupiter u Strelcu

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: JUPITER

Težnja za putovanjima i saznanjima

Jupiter u Strelcu

Jupiter je u svom sedištu i izuzetno je jak, jer je naglašen. Osoba će jako mnogo putovati, i obići će skoro ceo svet. Sa godinama je sve srećnija i uspešnija. Ovaj Jupiter ukazuje na osobe kod kojih je naglašen interes za duhovno i sklonost religiji, mistici, a intuicija je izoštrena.

Ako ga imate, na svetskom planu, u vreme vašeg rođenja, došlo je do dramatičnih promena koje se odnose na mentalni plan, na shvatanja, na vizije i nove uvide, na teme koje doprinose proširivanju istraživanju i širenju horizonta. Zbog toga imate unutrašnju potrebu za proširivanjem saznanja, što će se ispoljiti kao interes, ljubopitljivost ili radoznalost za filozofiju, religiju ili inostrano, ali na intelektualnom planu. Ukoliko budete naučili da verujete vašim slutnjama, otkrićete svoju proročansku moć, koju možete lepo upotrebiti u životu. Imate vatrenu želju da steknete razumevanje tih neobjašnjivih impulsa, i da kroz taj rad na sebi, steknete uvide u smisao života. Na životnom putu vam je potrebna samo mala stimulacija da sve to razumete i uđete u suštinu, ali i odbojonost prema tome da vam se drugi nameću, jer vi imate svoj stav i svoju filozofiju! Premda bezopasno, vaše znanje i stavove, drugi ljudi neće prihvatiti, tek-tako, kao adekvatno.

Profesionalno treba da se opredelite za pozicije koje doprinose vašem duhovnom rastu, a to znači, prema internacionalnim stvarima i kontaktima. Vaša snaga se ogleda u sposobnosti za rasudjivanje do nivoa vizionarskih sposobnost sagledavanja života. Putovanja i šanse da obiđete svet nemojte da propustite. Duhovne sfere života ili svet ideja, biće vam važnije od materijalnih ciljeva. To vam je jako potrebno da biste duhovno napredovali, pa zato neka stabilnost zaposlenja neće vam biti mnogo važna. Okrenite se daru koji imate, a to je da možete svaki pojam da postavite u nematerijalni svet i da sagledate smer njegovog razvitka, i smisla.

Jupiter u Strelcu ukazuje da osoba TREBA U ŽIVOTU DA: se pazi prevelikih želja, da ne razbacuje ovu energiju jer se može desiti da previdi mogućnosti. Ukoliko se drži religiozne dimenzije života postičiće svoje ispunjenje. Ispoljene su sposobnosti za religiju, filozofiju, nauku. Samo kada je lojalna, časna, pravedna, plemenita, na strani zakona, borac za pravdu i kada radi u interesu šire društvene zajednice, ispuniće postavljene zahteve. Zato treba da se kloni zgrtanja bogatstva po svaku cenu, već da se okrene duhovnim dobrima.

SREĆA: je kroz inostranstvo, jer tamo je čeka neko. Život u inostranstvu je izvestan i tamo osoba može doživeti preporod i ekspanziju u svakom pogledu. Postoji i mogućnost bavljenja plemenitim sportovima, jahanje, lov. Osobi neće biti teško da dostigne svoje ideale jer joj je „srećna zvezda“ u sedištu, pa govori o optimističkoj prirodi i veri u viši poredak stvari.

POZITIVNA KARMA: Osoba će jako mnogo putovati i obići će skoro ceo svet (pa i figurativno). Sledi joj uspeh na putovanju, pomoć od stranaca, a s godinama je sve srećnija i uspesnija.

PRECI: Neko od predaka je inostranog porekla ili vezan za religiju.

AFLIKTOVAN: deluje na materijalnom planu i to sklonost za zgrtanjem bogatstva i ugleda i nevažan mu je duhovni razvoj.

DOBRI ASPEKTI: garantovano bogatstvo bez mnogo truda, ČESTITAM !Podeli sa prijateljima