Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Jupiter u Škorpiji

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: JUPITER

Zaštita u kriznim situacijama, ne izazivati sudbinu

Jupiter u Škorpiji

Ovaj tip čoveka susreće se na poslovima Policije, tajnih službi i slično. Jako je zaćtićen od moćnika – ima jaku zaleđinu. Čovek koji ne voli da se eksponira. Jako lako stiče naklonost kriminalaca. Stiče novac kroz kriminal, nasledstvo, psihologiju, okultizam, medicinske poslove, pogrebne usluge, kasapnice.

Ako ga imate, priroda vam je napeta, s jakok verom, iznutra zategnuta. “Nabijena” dubokim i snažnim emocijama, ali to odmah ne znači da ste emotivni. U nekom trenutku života takva osećanja će doprineti situaciji da se fundamentalno promenite i napustite stara verovanja. Čak i kada mirujete, vi svojom energijom, utičete na ljude oko vas, slamate njihov otpor njihovom neverovanju u vaše sposobnosti. Zato je mudro da ipak malo kontrolišete taj svoj nagon i da se previše ne eksponirate, već da malo istražite šta je to što vas nagoni na takvo ponašanje, tj. da tako vatreno nastupate u pojedinim trenucima. Na ličnom planu je istaknuta posesivnost, sexualne želje, ideološke opsesije koje vas mogu odvesti na stranputicu. Prilika vam je da u ovom životu malo dublje sagledate sebe i pronađete neke odgovore koje drugi ne mogu – tajnu prirode ljudskog ponašanja.

Rođeni ste u vreme razvitka i usavršavanja sveta i istaknute aktivnosti međunarodnih finansijskih organizacija, situacija; istaknutog elitizma pojedinaca; nekih tajni; i snage nametanja i njene zloupotrebe. Kada budete potpuno vladali ovim sferama vi ćete se realizovati u potpunosti kao ličnost, jer tu leže vaši skriveni potencijali za sreću (i nesreću). To se pre svega odnosi na vaš uticaj na finansijske sfere, ali i upotreba snage uticaja na druge na psihološkom nivou, filozofskom ili religijskom. Jer kada vi verujete onda je to vrlo jako, pa zato lako utičete na druge – magnetski privlačni na tom planu. Uspeh dolazi naročito kada iskazujete i zauzimate se za druge, a kada je vezano za njihovu sigurnost ili emocijalno zdravlje. Imate takvu snagu verovanja da kada je fokusirate na ono što dolazi – da se stvarno i desi!

Jupiter u Škorpionu ukazuje da osoba TREBA U ŽIVOTU DA: svoj duhovni rast može postići preobražajem želja i nagona. Lako može da se prilagodi situaciji i da razume ono što većina ne. Mora da prevaziđe sopstveni strah razumevanja sebe da bi postigla taj cilj, i stekna samopouzdanje. Vrsta pravednosti i kritike društvenog morala postoji, ali sve to nisu dovoljni elementi za duhovni rast ove osobe, jer je ovde prisutan poriv za uspehom i položajem koji se ne zaslužuje.

SREĆA: Materijalni prosperitet stiče kroz kriminal, nasledstvo, okultizam, medicinske poslove, pogrebne usluge, kasapnice, opasne poslove.

POZITIVNA KARMA: Zaštita u opasnim situacijama. jako je zaštićena od moćnika. Ima jaku zaledjinu. Ima zelju da se digne iznad svih! AKO BUDE BILA POZITIVNA Jupiter će je štititi na tom putu i dati joj magnetski autoritet. Naglasen je interes za duhovno i sklonost religiji, misticizmu. Intuicija je izoŠtrena.

PRECI: neko je u prošlosti izgubio bogatstvo, na čudan način.

AFLIKTOVAN: Opasno izaziva sudbinu jer voli preterane rizike, izaziva autoritete jer precenjuje sebe.Podeli sa prijateljima