Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Jupiter u Raku

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: JUPITER

Vera u proširenje porodice, nekretnine

jupiter u raku

Jupiter je ovde u egzaltaciji. Takav, preuveličava Raka – (preemotivnost, prevelika sebičnost, nacionalizam, dogmatizam, itd.). Daje dobro poreklo, ljubav i pažnju u porodici. Kroz porodicu se naučio poštenju i velikodušnosti, dobio religijske principe baš u kući. Ima veliku sreću sa imovinom i ima veliku porodicu, jako udobnu kuću. Genetski je kvalitetan.

Ako ga imate u karti, rođeni ste u godini kada su se desile značajne kulturne promene i koje su se odnosile na porodične vrednosti. Sve te promene odrazile su se na ličnom i društvenom planu s velikom potrebom da se prihvate. Na primer to može biti vrsta oslobađanja, ali i ujedinjavanja – korisne promene. Dakle imate svest o potrebi oslobađanja ličnosti, stvaranja nezategnutih odnosa, oslobađanja emocija, lojalnost porodici i društvu, i briga o tome. Stoga vam se javlja jaka potreba da kreirate čvrste veze, da stvarate i širite porodicu i asocijaciju. Zato imate naznačene jake moralne vrednosti i stav o tome šta je dobro a šta ne za vas i vaše društvo.

Profesionalno se opredeljujete za karijeru gde se traži jak osećaj pripadnosti nečemu ili nekome, jer lmate jak osećaj za dobro u vašem društvu i za društvo i da kreirate sigurno okruženje. Razumevanje tih širih potreba dolazi kroz instinktivni osećaj šta je dobro a šta ne, a to ukazuje na jak osećaj pravde i borba protiv nepravde, zasnovano na moralnim principima. Lični uspeh vam nije toliko važan već uspeh celine kojoj pripadate, a to vam je i kljuič uspeha u životu – i vaša fortuna. Oslonite se na vašu intuiciju kada su u pitanju osećanja i postići ćete što želite.

Jupiter u Raku ukazuje da TREBA U ŽIVOTU težiti razvoju porodičnih vrednosti i emocionalne podrške, jer joj upravo prilike u životu dolaze izražavanjem saosećanja i brige za drugog. Kako počinje da saoseća sa drugima, tako počinje da stiče poverenje u sebe. Treba da se više eksponira i osloni na pomoć „od gore“. Preemotivnost, presebičnost, nacionalizam, dogmatizam, moraju biti pobedjeni. Ipak u jednom terenutku života osoba će se okrenuti filozofiji, religiji, što će joj dati finu produhovljenu crtu. Promašiće ukoliko ne bude milosrdna, pravedna, plemenita, društvena. Grčevito se vezuje za ljude.

SREĆA: Imaće veliku sreću sa imovinom, imaće veliku porodicu, jako udobnu kuću. Bogatstvo i uspeh dolazi kroz finansijske aktivnosti, trgovinu nekretninama, alkoholom, naftom. Treba ostati u zemlji jer je tu SREĆA. Poslovi sa nameštajem, uslugama, zemljom, poslovi sa ženama. Dobro je i da se bavi politikom, diplomatijom, društvenim naukama, da ide na velike stvari.

POZITIVNA KARMA: Genetski je kvalitetan. Dobro poreklo. Najbolje je ostati u zemlji. Naročito, pri kraju života može postići najveću materijalnu stabilnost i naći svoj mir.

PRECI: potiče iz imućne i učene familije, kakvi su i bili preci, gde je vladala ljubav i pažnja u porodici. Kroz porodicu se naučio poštenju i velikodušnosti, gde je dobio religijsko obrazovanje.

SAVET: da ostane u zemlji jer mu je tu sreća. Da posluje sa nameštajem, uslugama, zemljom, sa ženama. I sve iz domena Raka.Podeli sa prijateljima