Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Jupiter u Jarcu

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: JUPITER

Principijelan moralista, postati neko

Jupiter u Jarcu

Ovde je Jupiter u znaku pada, ali on nikako ne može biti loš, pa ni u Jarcu. Pošto je Jarac znak karijere, Jupiter će ovde dati napredak u poslu, i to u sferama: politike, prava, ekonomije, zakonodavstva. U drugoj polovini života može napraviti fantastičnu karijeru i postati popularan kroz svoj posao.

Ako ga imate, vaši principi su jaki, stečeni u najranijoj mladosti, pa je to razlog što ispoljavate i zastupate takve restriktivne ili konzervativne vrednosti. To može biti uzrokovano jakom disciplinom u mladosti ili za vreme školovanja, gde ste doživeli nečiji jak moralni uticaj. Štagod da je, vi sada ispoljavate veliku disiplinu, principe, i odgovornost, zato se i opredeljujete za teške poslove. Verujete u etiku i radite posao za koji ćete dobiti nagradu – znači materijalistički pristup životu. Radije ste negde u pozadini, nego da se javno ispoljavate, jer vi jednostavno verujete u načine i principe bogatstva – koje ćete i primiti. Na ličnom planu bi trebalo da budete malo popustljiviji, jer pomalo preterujete u moralnosti i restrikcijama. Zašto tako? Pa vi dostižete svoj duhovni rast kroz asketizam!

Rođeni ste u vreme kada je bio fokus na autoritetima ili na institucijama koje su vršile politički ili snažan uticaj na svet, gde su bile naglašena pitanja pravde, zakona, i nešto čvrsto forsirano i nametano kao životna filozofija. Stečeno i primenjujete, pa vas privlače strukture vlasti, gde možete naći sebe, neko ko nameće nešto Društvu. Postati neko, pa to vam je jako važno, a na tom putu vas niko ne sme sprečiti, jer je za vas to prevashodni cilj. Ali uspeh lako može izostati zbog nedostatka optimizma. Bilo bi vam bolje da se opredelite za neko duboko razmišljanje nego za težak rad, jer možete više postići. No, važno je da vi odredite sebi cilj, da pozitivno razmišljate, i da krenete, a uspeh će sam po sebi stići. A kada nastupe problemi, svoje dugoročne planove nikada ne napuštajte. Razmišljajte pozitivno, jer se od vas mnogo očekuje (i puno napora), jer vas čeka vrlo uticajan položaj.

Jupiter u Jarcu ukazuje da U ŽIVOTU ništa neće „pasti s Neba“! Ova osoba može dostići svoje najviše ciljeve samo disciplinovanim i napornim radom kako bi postigla samokontrolu i postala pouzdana, i postigla poverenje drugih. Pošto je previše plašljiva biće joj dosta teško. Jedino što je predvidljivo, a to je – napredak u karijeri, poslu u sferama politike, prava, ekonomije, zakonodavstva, industrije.

SREĆA: materijalni uspeh kroz novac i nekretnine, stare stvari, državne poslove, industriju, ali pravo bogaćenje tek u drugoj polovini života, posle dugog i mukotrpnog rada i štednje.

POZITIVNA KARMA: U drugoj polovini života može napraviti fantastišnu karijeru i postati popularna kroz svoj posao. SAMO kada je pouzdana odgovorna i strpljiva. Neka cekute pomoć od starijih osoba.

PRECI: postojao je neko ko je bio na poziciji vlasti ili se bavio politikom.

AFLIKTOVAN:hoće da daju veliku konzervativnost, ponekad i malograđanštinu, okrenutost poslu, zanemarivanje privatnog života, gramzivost, dogmatizam, karijerizam. Ovde nema ništa od plemenitosti i dobrote – klasičan tip egoiste, čovek okrenut ličnom! Najvaznija mu je materijalna sigurnost. Prisutna je velika konzervativnost, ponekad i malogradjanstina, okrenutost poslu, zanemarivanje privatnog života, zdravlja, gramzivost.

MNOGO DOBRI ASPEKTI: odličan položaj za politiku i za sve upravne funkcije.Podeli sa prijateljima