Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Jupiter u Devici

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: JUPITER

Stručnjak za detalje, posrednik, pomagač

jupiter u devici

S ovim Jupiterom ne bi trebalo da bude nikakvog problema oko zaposlenja, niti da se nađe dobro radno mesto. Čovek će najviše napredovati ukoliko se opredeli za zanimanje tipa Device. Na poslu je vrlo omiljen i ima veliku podršku saradnika.

Ako ga imate, u vreme kada ste se rodili bila je kolektivna potreba, interes ili briga za teme zdravlja, oslobađanja, pružanja pomoći i uslova zapošlavanja. Zato ste i okrenuti tome i učestvujete u pružanju pomoći drugim ljudima na neki način, pa i preuzimanje tereta. Ali, pazite, to može da znači da se pretrpate tom vrstom pomoći, ili čak i da se zaglibite “do guše” u neke probleme ili detalje. Trebalo bi da imate naročitog dara za stvari zdravlja, na širem planu, pa se možete i tu naći, na neki način, u smislu razumevanja ili uticaja na druge ljude iz okruženja. Odnosno kako izbeći zamke narušavanja zdravlja.

Koncept pružanja pomoći i usluga će biti presudan u vašoj karijeri, pa zato imate motiva da radite pomalo dosadne poslove, da radite savesno, pa i ne misleći na sebe. Profesionalno to se može odraziti kao i opredeljenje za administrativne poslove, kapacitet za shvatanje detalja iz gomile podataka. Da biste postali uspešni, morate biti stručnjak za te detalje, ali bez gubljenja uvida u celinu, odnosno kuda ste se zaputili. Dalje, morate imati vrlo precizan stav šta stvarno želite, da ne brinete previše i da se gubite u detaljima – morate pozitivno razmišljati. Vama će uvek sreća biti naklonjena kada se zauzimate za druge, kada posredujete da nešto izgladite, i bez naznačavanja potrebe za ličnom slavom – jer ste nagradu već dobili činom posredovanja. Neki optimum u karijeri ćete postići ukoliko izbegnete birokratsko ponašanje.

Jupiter u Devici ukazuje da osoba TREBA U ŽIVOTU DA: pronadje sebe u služenju drugima, da razume i prihvati ono što je njen zadatak, kako bi podstakla svoj razvoj – da se disciplinovano preda milosti silama iznad sebe. To joj neće biti teško ako bude razumela poreklo svoje potrebe za savršenstvom. Tada će i prestati sa cepidlacenjem. Ovo joj je sve potrebno jer nema sklonosti ka religioznosti i filozofiji. Najbolje je da se okrene ekonomiji, finansijama, pravu ili društvenim naukama. Treba da teži saznanjima koje se mogu praktično primeniti. Da se iskaže na delu, na poslu jer to znanje koje ima iako je možda neadekvatno dovoljno je da posluži srvsi zašto je tu. Bez ljudske topline!

SREĆA: da ne bežite od rodjaka jer joj kroz njih dolazi SREĆA i blagostanje

POZITIVNA KARMA: nema nikakvog problema oko zaposlenja, niti da nadje dobro radno mesto, a najviše će napredovati ukoliko se opredeli za zanimanja tipa usluga. Na poslu je vrlo omiljena i ima veliku podrsku saradnika. Postoji velika mogucnost da nasledi nesto, a pre svega neke masine ili opremu za rad.

PRECI: su bili dosta vredni i radni i zalaganjem su stekli ugled. Moguće je da su bili bogate zanatlije, ili zemljoposednici.

AFLIKTOVAN: donosi probleme sa zdravljem, neumerenu ishranu i bolesti loših navika (pušenje, neadekvatna ishrana).Podeli sa prijateljima