Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Jupiter u Blizancima

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: JUPITER

Snaga reči i ubeđivanje, enciklopedijsko znanje

Jupiter u Blizancima

Jupiter je ovde u egzilu, odmara se i donosi tendenciju na rasplinutost, da nijedno interesovanje ne privede kraju (inteligentan bez sumnje, ali površan). Često ima nepotpuno obrazovanje, tj prekine ga zbog nekih smetnji. Novac može steći kroz trgovinu, izdavaštvo, pisanje, poslovima sa rodbinom, rad u medijima. Ako ga imate, posedujete široke poglede ma život, što to doprinosi da ne možete da se koncentrišete na jednu stvar u dužem periodu – sve vas interesuje. Lako vam odlutaju misli na nešto drugo, pa govori da ne možete da se okupirate jednim. Trebalo bi da poradite na tome da razlučite šta vam je korisno a šta ne. Vaš talenat leži u tome da lako razumete aktuelnu situaciju, što može doprineti uspešnom učenju i prihvatanju raznih mentalnih tehnika. Kada obuzdate ovaj uticaj i pozitivno ga primenite možete postati prava „živa enciklopedija“. Vaše razumevanje i raspoloženje trebalo bi usmeriti na društveni plan.

Rođeni ste u godini u kojoj je u svetu bila aktuelna obnova i ekspanzija obrazovanja, nauke, putovanja i komunikacije. To je donelo određene promene, a taj talenat nosite i vi za kontakte među ljudima, interes za strane jezike, obrazovanje, pa iskoristite to u svom profesionalnom životu. Talenat za pisanje, rad u medijima, za širenjem novih ideja, jer imate snagu reči i ubeđivanja. Time možete oblikovati svoju budućnost na način koji vi želite. Ipak potrebno vam je malo više mentalne discipline i planiranja, jer znate da poletite previše.

Jupiter u Blizancima ukazuje da se u životu TREBA dokazati u sferi nauke, politike, da u jednom trenutku života trreba odbaciti sve nepraktično i da se okrenete praktičnim rešenjima na osnovama svoga znanja i prakse jer ste rasplinuti, pa nijedno interesovanje ne privedete kraju. Inteligencija je prisutna, ali i površnost. Postoji mogućnost nepotpunog obrazovanja, tj da ga prekinete zbog nekih smetnji. Sve loše osobine treba da osvestiti i prevazići, a odnosi se pre svega na: mentalnu nestabilnost, kritikovanje, pričljivost, nervoza, problemi sa rodjacima i familijom. Sve ovo možete prevazići ako poboljsate komunikaciju i razvijete urodjene sposobnosti i počnete da učite. Kada počnete da osmišljavate život, tada ćete i prestati da brinete. Uz moć rasudjivanja ide i vera u sebe. Ne zabadajte nos u sve.

SREĆA: Novac možete steći kroz trgovinu, izdavaštvo, pisanje, poslove sa rodbinom, rad u medijima, ili kroz prenos znanja.

POZITIVNA KARMA: jaka obrazovna podloga iz prošlih života, pa ima veliki dar za nauku i prenos znanja. Dobici sa aspekta rodjačkih veza.

PRECI: U prošlosti je bilo učenih ljudi, trgovaca, putnika.

LOŠE ASPEKTOVAN Jupiter ukazuje na mentalnu nestabilnost, kritikovanje, pričljivost, nervozu, probleme sa rođacima i familijom.

SAVET: da ide na prenos znanja.Podeli sa prijateljima