Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Jupiter u Biku

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: JUPITER

Vera u bogatstvo, podeli svoje vrednosti

Jupiter u Biku

Jupiter u Biku je dobra pozicija za sticanje bogatstva i to u drugoj polovini života (posle 35-te), dobro je ulagati u nekretnine i zemlju. Do novca se dolazi strpljivo, a to je teško jer čovek voli luksuz i dosta da troši. Ma koliko II kuća ili Venera bili loši, uvek će mu nešto ostati. Ima podršku kroz žene. Savetuje se ulaganje u nekretnine. Ako ga imate, rođeni ste u godini kada je bio fokus na materijalnim vrednostima i njihovom rastu. Tako vi imate sposobnost da kreirate neophodne okolnosti za njihovo očuvanje i rast, jer uživate u njima. Prosto, sve što dokatknete, tome i uvećate vrednost. U tom smislu imate jaka i staromodna uverenja i ne biste se promenili. Sposobni ste da naštimate stvar i da izvučete energiju i vrednost iz nečega što leži u njemu, a što vam u krajnjem slučaju donosi bogatstvo koje vas čini ispunjenim. Imate „slabost“ prema dobrim stvarima u životu, koje vas mogu totalno opčiniti.

Vaš talenat da kreirate, očuvate i uvećate vrednost zajedno s dobrim „njuhom“ za tačnu ocenu vrednosti nečega pruža vam prednost u profesionalnom životu nad drugima. Istina je da volite skupe stvari, ekstravaganciju – jer vaša deviza je da novac privlači novac, a to će većina odobriti. To će vam biti i „prolaz“ ka prosperitetu u društvu i bogatstvu. Doklegod budete slušali svoje instinkte dotle ćete se i susretati sa okolnostima da uvećate nešto i steknete bogatstvo. U biznisu ste pažljivi i razmišljate, uvek će vam na prvom mestu biti sigurnost investicije, pre nego reskir. Pravi ste čovek od koga treba primiti dobar finansijski savet.

Jupiter u Biku ukazuje da osoba TREBA U ŽIVOTU DA: poradi na sebi, da postane pouzdana, postojana, strpljiva. Mora se osloboditi svake lenjosti hedonizma, velike ljubavi prema luksuzu i novcu. Mora da razvije sluh i za potrebe drugih, da ne bude uskogruda. Ovo je aspekt dobre karme kroz novac. Međutim ima zadatak da taj novac deli sa drugima, da to što stekne bude i drugima na korist. Ljubazna je i smirena, voli dobro jelo i seks.

SREĆA: dobra pozicija za sticanje bogatstva i to u drugoj polovini života (posle 35-te), dobro je ulagati u nekretnine i zemlju. Ovaj položaj je dobar i za trgovinu i ekonomiju. Do novca se dolazi strpljivo, a to je teško jer osoba voli luksuz i dosta trosi, ali uvek će nesto ostati. Ima podrsku kroz žene. Savet joj je da ulaze u nekretnine mada može da ocekuje uspeh i u umetnosti (pevanje). Neka ne pokusava da proda imanje, jer će ici jako teško.

POZITIVNA KARMA: se ogleda kroz novac ili nepokretnosti. Medjutim, ima zadatak da taj novac deli sa drugima, da to što stekne bude i drugima na korist. Sledi mu bogatstvo, imetak, lak život.

PRECI: U prošlosti, bogati preci sa velikim imanjima.

LOŠI ASPEKTI ukazuju na lenjost i hedonizam, veliku ljubav prema luksuzu i novcu, proždrljivost, ortodoksnu religioznost i shvatanje (bez širine i sluha za tuđa ubeđenja)Podeli sa prijateljima