Sve o OvnuSve o BikuSve o BlizancimaSve o RakuSve o LavuSve o DeviciSve o VagiSve o ŠkorpijiSve o StrelcuSve o JarcuSve o VodolijiSve o Ribama
<

Omiljeni miris za svaki od Zodijaka

icoObjavio: Gia  :  Kategorija: ASTRO MAGAZIN

Omiljeni miris za svaki od ZodijakaAstrolozi su uvereni da svaki horoskopski znak ima baš svoj, poseban parfem, pa ako mirisom želite da darujete mamu, ćerku ili drugaricu, obratite pažnju na ovaj opojni astrološki putokaz.

Ovan (21. mart – 20. april)

Poklonite im jake arome

Ovnovi su samouvereni i pravdoljubivi i nije ih teško prepoznati ni među hiljadu ljudi, jer su vrlo temperamentni. Zato za njih nisu romantični mirisi sladunjavih nota, jer se u oblaku takvog parfema osećaju nelagodno. Žene u znaku Ovna ne treba smirivati, zato za njih odaberite parfem u skladu s njihovom prirodom. Najviše im odgovara „Jean Paul Gaultier Classic“, koji sadrži jake arome đumbira i vanile.

Bik (21. april – 20. maj)

Opijte ih oporim notama

Bikovi su snažni, odmereni i oštroumni i uvek znaju šta žele. Gaje duboka osećanja, veoma su energični i strastveni. Čitav život provode između potrebe za sticanjem novca i potrebe za uživanjem u lepom. Ako želite da obradujete ženu u znaku Bika, poklonite joj neku jednostavnu, smirujuću, ali u isto vreme jaku notu. Parfem koji Bikovima najviše odgovara svakako je „Yves Saint Laurent Opium“, koji sadrži sveže arome biljaka i mandarine.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Obradujte ih egzotikom

Blizanci su komunikativni, energični i nestalni. Ipak, oni ne donose brzoplete odluke i sve analiziraju do najsitnijih detalja. Lišeni su dubokih emocija i okrenuti praktičnijoj strani života. Zato njihov omiljen parfem mora da asocira na akciju. Miris „Dolce & Gabbana Light Blue“ bez sumnje će ih oboriti s nogu. U tom mirisu preovladavaju egzotične arome australijske zelene jabuke i sicilijanskih citrusa.

Rak (21. jun – 22. jul)

Iznenadite ih cvetnim mirisima

Rakovi su nežni, osećajni i neodlučni. Nepopravljivi su sanjari, koji, ukoliko imaju odgovarajuću inspiraciju, mogu da razviju talente za mnoge umetnosti. Njihova inspiracija može da bude i miris, zato u moru parfema koji sadrže mistične i opore note koje bi ženama u ovom znaku odgovarale odaberite jedan koji je za njih kao stvoren, „Calvin Klein Euphoria“. Nijedna žena u znaku Raka neće odoleti spoju granata, cveta lotosa i crne ljubičice.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Obuzdajte ih slatkim kapima

Lavovi su rođene vođe, strastveni su i zavodljivi. Kod njih su sve osobine koje poseduju, i dobre i loše, maksimalno izražene. Veoma su snažni, vitalni i žele da dominiraju. Imaju jaku volju i ambicije, ali su sujetni i samoljubivi, zato vole kada im laskaju i udovoljavaju. Ono što će ih svakako obradovati jesu mirisi koji raspaljuju strasti i bude sva čula. U takve mirise može da se ubroji parfem „Thierry Mugler Angel“, čija je osnova aroma čokolade i šljive.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Oduševite ih svežinom iz bočice

Device su spokojne, smirene i nežne, ali i izraziti individualci. Vole da imaju svoj svet, u kojem će na miru rasklapati i sklapati detalje potrebne za potpunu analizu nečega što drugi uopšte ne primećuju. Imaju istančan ukus i vole sveže mirise. Zbog svega toga njima nije nimalo lako da odaberu pravi parfem. Ukoliko ne želite da napravite ozbiljnu grešku, poklonite im parfem „Clinique Happy“.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Probudite im čula voćnim aromama

Vagama su prioriteti u životu zadovoljstvo i stabilnost. One su jake, samostalne i energične, a zbog toga ih ljudi često doživljavaju kao hladne i odbojne. Potreba za lepim okruženjem i prijatnim mirisima njima je na prvom mestu. Zato, ako želite da ih razoružate i otkrijete njihovu pravu prirodu, ranjivu i emotivnu, poklonite im miris „Hugo Boss woman“, koji će ih bez sumnje razoružati. Probudite im čula intenzivnim aromama zelene jabuke i šumske jagode.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Darujte ih mešavinom smole i vanile

Škorpije imaju neiscrpnu energiju. Fanatične su i imaju neverovatnu volju i odlučnost. Strastvene su, ali često agresivne i netolerantne. Preziru sve što je lažno i zrače neobičnim šarmom. To niko ne mora da im kaže, jer i same znaju koliko su privlačne. Kako bi njihova magična privlačnost zaista došla do izražaja, Škorpijama morate pažljivo da birate miris. Kao za njih je stvoren „Calvin Klein Obsession“. Ovaj parfem sadrži oštre cvetne mirise i arome vanile i smole.

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

Razgalite ih blagim parfemima

Strelci su vedrog i optimističnog duha i retko upadaju u konfliktne situacije. Imaju neverovatnu potrebu za slobodom i samostalnošću. Njih nećete privući skupim poklonima, arogancijom i isključivošću već smehom i šarmom. Savesni su i pošteni, a te osobine treba uzeti u obzir kada se za njih biraju mirisi. Odgovaraju im jednostavni i blagi mirisi s aromama sandalovine, vanile i gardenije. Baš ovakav spoj ima parfem „Gucci rush“, koji je kao stvoren za njih.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Usrećite ih lakim kombinacijama

Jarčevi su veoma nesigurni i na prvi pogled hladni i nepristupačni. Da bi poverovali da prema njima gajite iskrena osećanja i da im želite dobro, treba da prođe mnogo vremena. Oni poštuju tradiciju, požrtvovani su i spremni da udovolje svim zahtevima. Mirni su i trpeljivi, međutim, ako im se nešto stvarno ne dopada, oni to odmah menjaju. Miris koji sigurno nikada neće promeniti svakako je „Lacoste Touch of Pink“, u kome dominira svežina voćnih nota i cvetnih mirisa jasmina i ljubičice.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Istaknite njihovu originalnost bergamotom

U društvu Vodolija je uvek zabavno. One su veoma prijatne, iako su nepredvidljive. S njima nikada ne znate na čemu ste. Nestalne su, ekscentrične i vetropiraste. Energiju crpe iz sveta oko sebe, žive i odevaju se nekonvencionalno, pa bi zato i miris koji bi Vodolije trebalo da koriste morao da istakne svu raznolikost njihove prirode. Najviše im odgovara parfem „Salvador Dali“, u kojem su osnovne komponente jasmin, bergamot i ruža.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Priuštite im dašak svežine i lakoće

Ribe su vrlo emotivne, a romantika i stalna potraga za savršenom srećom neodvojivi su deo njihovog života. One su oličenje ženstvenosti, ali su veoma ćutljive i često zatvorene. Cene samo one ljude koji imaju visoke moralne norme, pa zato nije lako biti im prijatelj ili partner. Izabrati za njih pravi parfem veoma je težak zadatak. U moru divnih nota postoji mnogo parfema koji bi im možda odgovarali, ali ipak se opredelite za „Davidoff Cool Water“, koji odiše svežinom i lakoćom.

Zena.blic.rsPodeli sa prijateljima